Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 7 év után totál kiégtem a...

7 év után totál kiégtem a könyvelői munkától, mire lehetne váltani?

Figyelt kérdés

Ebből van végzettségem, munkatapasztalatom.

Férfi vagyok 29 éves.

Nem csináltam még fizikai munkát, de testalkatomból adódóan nem is nekem való.

Viszont totálisan kiégtem, a határidőktől, a hó végi zárástól, az állandó kapkodástól. A többletmunkáktól és még sorolhatnám.

Eljutottam oda, hogy már egy normális munkanap után is házsártos vagyok, nem tölt fel az egész.

Budapesten élek, volna sok lehetőség váltani, viszont nem tudom mit volna célszerű. Lehet annyira nem is férfi munkakör ez amúgy.

2023. jún. 11. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Gyár
2023. jún. 11. 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 7 év könyvelés/pénzügy után váltottam logisztikára nemrég. Nem bántam meg a döntésem. Kiegyensúlyozottabb vagyok, a munkahelyi stressz pedig azóta tovaszállt.

Sok sikert a továbbiakban!

2023. jún. 11. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Férfiakat nagyon szokták HR területen szeretni.
2023. jún. 12. 13:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább maradnék, ha nem is könyvelő területen de teljesen nem távolodnék el, elmennék adózás, transzferár vonalra mondjuk. Ugyanis a könyvelőként, tanácsadóként a legegyszerűbb és legolcsóbb vállalkozni később (persze csak ha van végzettséged de az biztos van). 0 k+f kell hozzá, viszont könyvelőkre, adó/gazd. jogi tanácsadóra mindenkinek szüksége van.
2023. jún. 12. 17:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az összes irodai munka kikészít. Ülni a gép előtt, tartani a határidőket, meg úgy alapból a monotonitás, mind mind kiéget. Pont egy hasonló munkakörben dolgozó ismerőssel beszélgettünk, és szóba jött, hogy mi motiválja a munkahelyén. Azt mondta egyedül a pénz. Utálja csinálni, de ehhez ért, így tűkön ülve várja a nap végét. Ez a legrosszabb, nem szabad beleragadni egy ilyen dologba.

Egyébként konyvelokent tarthatsz például maganorakat egyetemistáknak/kurzust végzőknek, kereset kiegészítésnek jó lehet. Ha meg nem égtél ki az irodától, én is valami gazdasági vonalat környékeznék meg. Sok helyre nem kell egyébként szinte a végzettség, nekem közvetlen kolléganőim pl. HR-es diplomával lettek termekfejlesztok (kvázi exceles elemzők).

2023. jún. 12. 23:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi újság Veled? Miben gondolkodsz? Mire váltanál?
2023. jún. 13. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!