Mennyire veszitek komolyan a munkátokat?
Komolyan venném ha biztosítottak lennének a feltételek.
Egy pelda csak mindent leselejteznék/törölnék, ami selejt, es akkor az adatbázis egyszer talán valós adatokat tartalmazna.
Csak feltétele hogy legyen mögötte selejtezési jegyzőkönyv amiket az elődeim (vagy 2 munkaerő felvétel közt amig nem volt senki)nem gyűjtöttek/kértek be.
Talán ha én visszamenőleges dátunokkal jegyzőkönyvezek is, megoldható lenne, de nem tehetem mert a selejtezési javaslatra kellenek a vállalkozói pecsétek. Évekre visszamenőleg is lehetetlen ezeket beszerezni.
Tehát maradnak a gépben a megannyi fals adatok.
Lehetetlen a precizitás.
És ez csak egy apróbb feladat, a 100 másik feladatomból.
Valójában az én munkaköröm olyan mint amikor süllyedò hajóból kell a vizet kilapátolni. Valahogy a felszínen tartani az egészet, jelentéseknél szo szo hasonlítson legalább vmi életszerűre az, amit a gép ad adatokat. Ami ugye a NAV -val és könyveléssel is összeköttetésben áll mellesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!