Hogy találtatok meg az álom munkátokat?
1. Vagyok
sofőr lettem (nemzetközi, de nem kamion, csak kisteher).
#3 mi lett az igazi?
#1,#4 sok sikert és jó munkát, remélem most nem vezetés közben irtál:D
Elkezdtem egy szakot, ami a legjobban tetszett az alapján, amiben jó voltam középiskolában, aztán az egyik alapozó tárgyamon foglalkoztunk olyasmivel, amibe teljesen beleszerettem. Megnéztem a minket oktató tanárom önéletrajzát, hogy ő milyen végzettséggel csinálja ezt, majd leadtam a jelentkezésem utolsó évben arra a szakra is. 🤷♀️ Utána már adta magát a helyzet, hogy milyen irányban keressek állást az érdeklődésemnek és kompetenciámnak megfelelően. Eleinte más területen dolgoztam (a szakmán belül, de más poziban), aztán mikor a második szakon végzős voltam, felkerestem olyan cégeket, akik az adott területen mozogtak, hogy érdekel a téma, ezt és ezt tudom, ha érdekes az önéletrajzom nekik, a válaszukat megköszönném.
Aztán az egyik hely visszajelzett, beszéltünk, mondták, hogy csinálhatom ott a szakmai gyakorlatom és utána már sínen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!