Hogyan találtátok meg az álom szakmátok?
Figyelt kérdés
Üdv, ti hogyan találtátok meg az álomszakmátok, vagy az álommunkátok?, nekem fogalmam sincs hogy majd mit dolgozzak, vagy hogy hol helyezkedjek el, nagyjából semmihez sincs érzékem, elég béna is vagyok😅
17/l
2021. okt. 30. 16:09
1/6 anonim válasza:
Mimdenképp olyan szakmát nézz ami jól fizet pl légiutaskísérő ha szeretsz utazgatni.
2/6 anonim válasza:
Ráírtam a fidelitasra és bérkommentelő lettem a gyakorin.
3/6 mindentudó99 válasza:
Nőként lényegesen nehezebb . Jól kereső szakmát választani. Nem hinném hogy villany vagy gáz szerelő szakma érdekelne vagycépp nőnek való. Ha jól tanulsz érettségi és egyetem mindenképp.
4/6 anonim válasza:
Kérdező! Ki kell próbálni többféle munkát, ezt könnyen megteheted nyári szünidősként. Mindenki jó valamiben, ha arra rálelsz nyert ügyed van. Csak van valamilyen hobbid, érdeklődési köröd. Biztos, hogy nem vagy béna, de próbálkozni kell. A saját példámat nem írom le, mert nem követendő:)De annyit, hogy 29 éves koromra találtam meg azt munkát, amit örömmel csinálok:)
5/6 anonim válasza:
"nagyjából semmihez sincs érzékem, elég béna is vagyok😅"
Sokan vannak így a világban.
A tested mindig rendelkezésre áll...
6/6 anonim válasza:
Az egyik hobbim a főállásom a másik a másodállásom. Kamionozok és bútorokat restaurálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!