Számítógépes munkát végzők, nálatok elvárás, hogy home office-ban is végezhessétek a munkátokat, legalább részben?
közel 3 éve nem voltam az irodában dolgozni.
És nem is óhajtok a jövőben sem. Eredményesebb vagyok itthon.
2es, ha megírod privátban miket tudsz (végzettség, nyelvtudás, tapasztalat) megnézhetem, hogy van-e nálunk valami ehhez illő pozíció. Nekünk konkrétan irodánk sincs jelenleg, de a májusban nyíló iroda is csak a munkaerő alig negyedét tudná befogadni, szóval egyáltalán nem lesz elvárás a bejárás.
1es voltam.
#3 Kedves vagy.
Mivel foglalkoztok?
Mi kell ahoz hogy be kerüljön az ember hozzátok?
4, ISSC
HR, Recruitment, beszerzés, bérszámfejtés, elsősorban ilyesmi.
Ami kell az angol legalább B2es szinten és nem árt, ha van egy másik (lehetőleg európai) nyelv is legalább B2es szinten. Meg persze ha van munkatapasztalat a megcélzott munkakörben, az előny. Bérszámfejtésre meg ugye nem árt pénzügyi végzettség, de nem feltétel.
#5 Nyelv tudás nélkül esélytelen bekerülni hozzátok?
Igaz van nyelv tudás, de az nem B2es, először nyelvtudás nélkül állás érdekelne.
6, nem, a cé nyelve az angol. Mivel a munka nincs helyhez kötve, így a közvetlen csapatom egyik fele Krakkóban, a másik meg... hát... nemtom hol van:D Valami ázsiai ország, de nemtom :D Szóval a közös nyelv az angol. Ahogy az összes céges kommunikáció is az. nyilván a magyar kollégákkal magyarul beszélünk, de mindne hivatalos kommunikáció angolul van. És mivel javarészt európai cégeknek nyújtunk szolgáltatást, így ott is vagy angol, vagy ahelyi nyelv.
Egyéb nyelv hiányában is lehet vannak pozíciók, bár azok nem olyan jók, de az angol alap az összes munkakörben és pozícióban.
Miszter cégvezető,a HRt meg a recruitmentet angolul írta, a beszerzést meg a bérszámfejtést már magyarul, micsoda multi. Amúgy meg milyen idióta cég lehet hogy gyakorlatilag HR-rel (mert a toborzásért, meg a bérszámfejtésért egy normál cégnél a HR osztály a felelős) és beszerzéssel foglalkozik. Mit szerez be? Folyékony szappant? Microchipet? Turbinalapát gyártásához szénszálat?
A kérdésre is válaszolok: nálam nem elvárás, hiszen én még azt szoktam meg hogy be kell menni - suliba, munkába, stb. Ettől függetlenül biztosít a cég ho-t, ráadásul teljesen rugalmasan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!