Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Számítógépes munkát végzők,...

Számítógépes munkát végzők, nálatok elvárás, hogy home office-ban is végezhessétek a munkátokat, legalább részben?

Figyelt kérdés

2023. febr. 3. 15:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10, azért használtam így a szavakat, mert általában így szokták megérteni. A Procurementet meg a pyrollt nem mindneki ismeri, a HR-t igen.

És hogy mit szerez be a cég? Abban a sorrendben, amit mondtál:D Mint írtam, ISSC, azaz nem magának csinálja az említett munkákat, hanem partnercégeknek, amik kiszervezik hozzánk a HR-t, meg a többit.

Szóval igen, pl a chipek gyártásához szükséges gyártósorok szállítása is benne van, ahogy pl trainingek, laptopok, telefonok, autók, vonatok, hajók, vagy épp ami az adott partnercégnek kell.

Hogy milyen cég? Nem fogok neki reklámot csapni, de nyugi, elég régi és nagy ahhoz, hogy tudja mit cisnál:D

2023. febr. 3. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is home officeban tolom a covid óta, nagyon-nagyon sokat kellene fizetnie valakinek azért, hogy rendszeresen irodában rohadjak, még akárcsak heti 1-2 napot is.
2023. febr. 4. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kötelező legalább heti 3 napot. De én szeretek néha bemenni dolgozni.
2023. febr. 5. 22:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel 10 percre lakok a munkahelyemtől, nekem abszolút nem elvárás. Ráadásul ugyanolyan hatékonyan dolgozok otthonról, mint az irodában.
2023. febr. 28. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!