Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az irodai környezet egyik...

Az irodai környezet egyik legtoxikusabb ami csak létezik?

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 09:52
1 2
 11/19 anonim válasza:
22%
Ja és akármilyen a légkör még ha mindenki imád mindenkit akkor is... napi 8 óra seggelés NEM JÓ!! Nagyon nem!! és ezen még a hiperszuper kollegák se segítenek.
2023. júl. 24. 13:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen környezet. Voltam már olyan irodában, ami nagyon toxikus volt 1-2 ember miatt. Aztán átkerültem egy olyanba, ahol jól érzem magam, mindenki korrekt, mindenki segítőkész. És ez a 2 iroda ugyanazon a cégen belül van.
2023. júl. 24. 14:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#3-nak van igaza. A toxikus munkakörnyezetet toxikus emberek csinálják, nem maga a környezet. Egy gyárban is lehet toxkus környezet nem csak az irodában, és mindkét helyen lehet nagyn jó, összetartó kollektíva.
2023. júl. 24. 16:24
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
Magyarok vagyunk, így ez csak természetes.
2023. júl. 24. 17:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én irodában vagyok egyedül és a munkám önálló, senki más nem ért hozzá. Így jóban vagyok mindenki mással is, mert nem tudunk a munkán összeveszni.

Gyakran felállok kimegyek fénymásolni, vagy járok egyet a konyháig, hogy ne fájjon a hátam. Ezenkívül minden nap végzek egy 10 perces online gerinctornát (a yuotube-on van egy csomó).

2023. júl. 25. 12:11
 16/19 A kérdező kommentje:

15

Jú ez a legrosszabb felállás tapsztalatom szerint.

Elkezdenek bagatellizálni, hogy biztos csak sumákolsz, nem dolgozol, meg megjátszod, hogy értesz hozzá, mert ugye ha más nem érti te miért értenéd.

Tapsztalatom szerint ez a legrosszabb.

2023. júl. 25. 12:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, 15-ös vagyok, egyáltalán nem így van. Anyakönyvvezető vagyok. Hogy miért értek hozzá? Mert elvégeztem a jogi kart és letettem az anyakönyvi szakvizsgát. Senki nem képzeli, hogy ő jobban értene egy végzés, vagy határozat megírásához az én szakterületemen, sem pedig egy halott anyakönyvezéséhez, vagy egy apasági nyilatkozat felvételéhez. Azt sem képzelik, hogy nem dolgozok, mert nem maradhat egyetlen halott sem az élők sorában, aki meghalt és egyetlen esküvőt sem hagyhatok ki, amire bejelentkeztek.

Hol tapasztaltad, hogy ez a felállás a legrosszabb, leírnád?

2023. júl. 25. 14:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég toxikus, ha összezárnak több csapattal, akik kisebb csoportokban dolgoznak külön feladatokon. Megy az egész napos egymás hangját túlbeszélés, fej felett keresztbe telefonálás, bemászkálókkal asztalnál állva beszélgetés, vagy még rosszabb: a paraszt az ajtónál megáll, és úgy beszélget a terem legvégében ülő kollégával, hogy a többieknek szétmegy a feje. Az egyik fütyürészik, dudorászik gépelés közben, a másik kényszeresen dobol az üdítős üveggel az asztalon, a harmadik csapkodva pakol a szekrényben, a negyedik káromkodik magában, az ötödik egy oldware zörgős billentyűzeten szeret gépelni, miközben pihepuha laptopja van, közben néhányan angolul, oroszul telefonálnak egyszerre, stb. Egy kolléga rendszeresen bent ebédel, mert nem tiltott, és böhöm kajaszag van. A többiek ki tudnak menni étkezőbe, érdekes. Reggelente, mikor már fél órája elástam magam egy programozási feladat legmélyére, akkor érkeznek a többiek, és jön a kézfogási roham egy órán keresztül, hogy a f@sznak se tudjak odakoncentrálni a munkámra! Hazamenésnél dettó. Még fél órát maradnék, mert nem végeztem, és jön a 15 kézfogó libasorban. Én csak köszönni szoktam egy nagyot, azt csá. Amíg műhelyben dolgoztam, csupa csendes gondolkodókkal együtt, addig imádtam a munkámat. Most már nézelődök állás után, mert ez egy kocsma.
2023. júl. 31. 13:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt utálom, amikor valaki hangosan zenét hallgat fülhallgatóval. Kimegy az irodából, nem látni többet aznap, de bekapcsolva hagyja a zenét, és ott cicceg az asztalon egész nap a fülese.
2023. aug. 2. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!