Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek hogy jobb melózni...

Szerintetek hogy jobb melózni egyedül vagy kollégával ? 😃

Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 23:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyedül jobban szeretek dolgozni.
2023. júl. 21. 11:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Attól függ kivel és mit kell csinálni
2023. júl. 21. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Én egyedül szeretek dolgozni.

Ennek az okai, hogy az ember ilyenkor be tudja osztani az energiáit, kevésbé számíthat váratlan eseményre, nem zavarja senki szükségtelenül, maga gazdálkodhat a technikai, anyagi forrásokkal, - nem kell ebben senkihez alkalmazkodnia a fizikai korlátokon kívül, - pontosan képben van az elvégzendő munka szintjeinek helyzetével, elvégzettségének arányaival, részleteinek szinkronjával, nincs kiszolgáltatva mások megbízhatóságának.

2023. júl. 22. 07:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettő féle munkavégzésre szükségem van. Ha muszáj választani, akkor kolléga, mert kell azért nekem egy kis beszélgetés, kapcsolattartás, meg az sem árt, ha egy nagyobb projektet fel tudunk osztani és nem egy emberen áll vagy bukik az egész.
2023. júl. 31. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!