Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Első munkanap miatt nagyon...

Első munkanap miatt nagyon izgulok, tippek?

Figyelt kérdés

Ma lesz az első munkanapom (diákmunka), életemben először, ez egyébként most egy alkalmi munka, nem olyan, amire mindig mennem kell majd. Konkrét helyet nem akarok írni, annyi, hogy egy pláza egyik üzletébe kell mennem.

Nagyon ideges vagyok, mert semmit nem tudok és én ilyen helyzetekben mindig stresszes vagyok. Bolti kisegítés, oké, gondolom pakolgatnom (is) kell, de ezen kívül fogalmam sincs, mit kell majd csinálnom, kik lesznek ott (én leszek-e az egyedüli diák vagy sem?), kik fogják ezt elmagyarázni, normálisan elmagyarázzák-e. Meg ugye én nem ismerem az üzletet, először leszek ott és tartok attól, ha egy vevő odajön, nem tudom majd mit mondjak neki. Meg hogy bunkók lesznek majd velem, hallottam pár ilyen sztorit. Azt se tudom mennyi szünetem lesz, 8 órás műszakra megyek, valamennyi biztosan lesz, de hogy mikor fogok én mosdóba menni, inni, enni? Gondolom semmikor a szüneten kívül, egész nap.

2023. júl. 9. 07:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ez alkalmi munka nekem, nem hosszútávú, de nem számítottam jókra. Túlságosan kedvesek nem voltak, de bunkók sem, ez legalább jó hír.
2023. júl. 9. 20:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Majd kedvesebbek lesznek, csak idő kell, míg összecsiszolódtok. Minden kezdet nehéz, még nem ismeritek egymást. Meglátod, pár nap és már jó ismerősként beszéltek egymással.
2023. júl. 10. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!