Első munkanap előtt ti is ennyire idegesek voltatok?
Figyelt kérdés
Holnap lesz az első munkanapom, vmi jó tanács esetleg?2023. máj. 7. 20:23
1/7 anonim válasza:
Nem tudok jó tanácsot adni...én is k..ára izgultam/ok ilyenkor mindig. Meg a legrosszabbra készülök kb fel (általában az is történik) :D szóval ennyi. 30f
2/7 anonim válasza:
Addig vagy ideges amíg nem vagy ott. Ahogy ott leszel figyeld meg szépen lassan elmorzsolódik a szorongásod. Később csak mosolyogni fogsz ezen ha vissza emlékezel majd.
Ez mindig így van.
3/7 anonim válasza:
Nyomazsd neki, csak menjenek a folyóméterek
4/7 anonim válasza:
Természetes dolog. Azért van ez, mert sokat agyalsz azon:
- Mi van ha nem tudok valamit?
- Mi történik ha...?
Felesleges agyalni. Első napon úgy is csak megmutatnak mindent stb. Első hónapban sem fogják elvárni hogy megváltsd a világot.
5/7 anonim válasza:
Én nem szoktamm, nem trollkodok..tényleg nem.
Mondjuk ehhez az is hozzájárul, hogy szakma hiányában nem stresszelek rá, mivel eleve nem érdekel.
Elvégzem a dolgom és kisétálok.
6/7 anonim válasza:
Nem szoktam izgulni.
Nem fizetnek eleget, hogy érdekeljen.
7/7 anonim válasza:
Érdekes ez, mikor felnőtt emberek úgy izgulnak mint kisgyerekek az első tanítási nap :) Mondanám hogy nem kell, de ez teljesen normális, ha nem is mindenki de a legtöbb ember ilyenkor izgul kicsit, új a közeg, újak az emberek. A másnap már sokmal jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!