Most akkor kirúgtak az első munkanapon?
Múlthéten volt az interjú, ahol minden jól ment, és ma volt az első munkanapon. Az interjún kérdezték, hogy mióta van jogsim, és mondtam, hogy 9 éve, azt viszont már nem tettem hozzá, hogy a vizsga óta nem vezettem egyáltalán. Tudom, mondanom kellett volna, de nagyon izgultam, hogy megkapjam az állást, mert már december óta nem dolgozom.
Ma volt az első nap, és mikor a főnök átadta a céges autó kulcsát, csak akkor mondtam, hogy igazából csak papíron tudok vezetni. Ekkor még nagyon megértő volt, és azt mondta, hogy akkor menjünk pár kört a telephelyen, amíg megismerem az autót. Ekkor kezdődött a nagyon gáz rész. Kb 5x lefulladtam mire először elindultam, majd parkoláskor majdnem nekimentem valaminek, ha nem rántja fel a kéziféket. Ekkor azt mondta, hogy "jólvan kislány, inkább menj haza."
Hat tanulsag volt, bar nem ertem, minek jelentkezel olyan allasra, ha nem tudsz vezetni?
Mindenhol kotelezo vezetesi tapasztalat. Sajnos
Sajnos ki.
Érthető.
Mondjuk a jogsit sok helyen előnyként kezelik, aztán évente egy-kétszer kell menni kollégákkal együtt, és VALAKINEK kell vezetnie közületek. Szóval megértem, hogy nem kötötted az orrára, hogy nem vezettél azóta.
De ő viszont mondhatta volna, ha első naptól autót kell használnod.
Egyébként mi lett volna a konkrét munkakör? Nem lehetett ebből sejteni?
Átérzem. Nekem is volt jogsim mikor jelentkeztem irodai munkára, ahol jelenleg is vagyok.
Felvettek, majd szóba került a céges kocsi. Mondtam, hogy 2 éve vizsgáztam, azóta nem vezettem. Őszintén megmondtam, közel laktam a belvároshoz, előtte a sulihoz. Nem volt szükségem kocsira.
Mondta a főnök, menjünk át egy közeli városba, ahol dolga volt amúgy is. Vezessek. Én is bénáztam. Persze, mert nem volt gyakorlatom.
Utána nekem már nem mondták többet. Igaz amiatt kellett volna, hogy a belvárosba kocsival menjek, ha ügyet intézzek. De busszal kb 10 perc. Így havonta 2x ha kell, meg tudom oldani.
Neked mi volt a munkaköröd?
1-es jól mondja 👍
Még dugott volna a jövő 7en!!!
Jaj istenem, it tmennyi kanos gyökér van. Ha kiderül valakiről, hogy nő, akkor már biztos, hogy csak emiatt kap meg egy munkát, persze......
Kérdező
Igen, ki vagy rúgva. Szívás, de na, előfordul.
Amit tehetsz:
-Gyakorlod a vezetést és őszintén mondod, hogy tudsz vezetni
-vagy nem gyakorlod és nem jelentkezel több vezetős munkára:D
Egyik sem szégyen. Egyébként van egy csomó ember aki bekamuzza magát a pozícióra és ott helyben megtanulja, de a vezetés jellemzően nem ilyen képesség:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!