Most akkor kirúgtak az első munkanapon?
Múlthéten volt az interjú, ahol minden jól ment, és ma volt az első munkanapon. Az interjún kérdezték, hogy mióta van jogsim, és mondtam, hogy 9 éve, azt viszont már nem tettem hozzá, hogy a vizsga óta nem vezettem egyáltalán. Tudom, mondanom kellett volna, de nagyon izgultam, hogy megkapjam az állást, mert már december óta nem dolgozom.
Ma volt az első nap, és mikor a főnök átadta a céges autó kulcsát, csak akkor mondtam, hogy igazából csak papíron tudok vezetni. Ekkor még nagyon megértő volt, és azt mondta, hogy akkor menjünk pár kört a telephelyen, amíg megismerem az autót. Ekkor kezdődött a nagyon gáz rész. Kb 5x lefulladtam mire először elindultam, majd parkoláskor majdnem nekimentem valaminek, ha nem rántja fel a kéziféket. Ekkor azt mondta, hogy "jólvan kislány, inkább menj haza."
Köszönöm, hogy válaszoltál helyettem. (Ezt írtam volna én is).
Nem tudom miért véded a kérdezőt és kötsz belém. De ha a te kocsidba szállna bele amikor veled van a gyereked (ha van) akkor is biztosan a hozzá hasonlókat védenéd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!