Most akkor kirúgtak az első munkanapon?
Múlthéten volt az interjú, ahol minden jól ment, és ma volt az első munkanapon. Az interjún kérdezték, hogy mióta van jogsim, és mondtam, hogy 9 éve, azt viszont már nem tettem hozzá, hogy a vizsga óta nem vezettem egyáltalán. Tudom, mondanom kellett volna, de nagyon izgultam, hogy megkapjam az állást, mert már december óta nem dolgozom.
Ma volt az első nap, és mikor a főnök átadta a céges autó kulcsát, csak akkor mondtam, hogy igazából csak papíron tudok vezetni. Ekkor még nagyon megértő volt, és azt mondta, hogy akkor menjünk pár kört a telephelyen, amíg megismerem az autót. Ekkor kezdődött a nagyon gáz rész. Kb 5x lefulladtam mire először elindultam, majd parkoláskor majdnem nekimentem valaminek, ha nem rántja fel a kéziféket. Ekkor azt mondta, hogy "jólvan kislány, inkább menj haza."
Vannak olyan dolgok amiket ki lehet színezni egy önéletrajzban, és senkinek nem fog feltűnni.
Na de vezetési rutint, azt nem kellene :/ Mert látod akár baleset is lehetett volna belőle.
Hívd fel a főnököt, kérdezd meg van-e szükség rád.
Ezt mégis hogyan gondoltad akkor? Tudtad, hogy vezetni kell de ezek szerint kocsiba se ültél a vizsga óta..
Sok ilyen embert tudok aki megcsinálta mert az önéletrajzba jó, ha ott van beleírva de vezetni nem vezetett ugyan így vizsga óta.. Volt akit én szedtek ki a kormány mögül mert simán megölt volna minket, ha hagyom (kisírta, hogy had ő vezesse haza felé a céges autót)..
Vagy vegyél egy régi swiftet aztán tanulj meg vele vezetni (forgalomba ki ne merj menni!!!!!) vagy fogd meg a jogsid vágd ki a kukába és törölt az önéletrajzodból is! Ha kocsiba ülsz és kimész az útra nem csak a saját életeddel játszol hanem még egy csomó másik emberével is!!
Elindulást, váltást lehet gyakorolni. Meg kell szokni, hogy mi hol van a kocsiban, rögzüljön be minden. Lényegében szokja, hogy kocsiban ül. (Mindenhol vannak elhagyatott utak, ahol kb semmi forgalom nincs). Amint ez megy, keresse fel a régi oktatóját és vegyen + órákat vagy üljön be egy ismerőse mellé és magyarázzon, tanítsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!