Hogyan mondjak le udvariasan egy munkanapot?
Figyelt kérdés
Tehát legjobb barátnőmnek lenne a szülinapja és én előre megbeszéltem a főnökömmel, hogy aznap nem tudnék menni. De mondták, hogy jó lenne ha eltudnék menni és át tudnám szervezni a programomat. Azt mondtam nekik hogy át tudom de közben meg mégsem jó az időpont és lehetetlen lenne átszervezni2023. ápr. 25. 16:01
1/6 anonim válasza:
Akkor megmondod hogy nem sikerült átszervezni a programot és marad az eredeti terv hogy az adott napra szabadságot kérsz, ennyire egyszerű. Megpróbáltad, nem jött össze. Szépen megmondod a főnöködnek hogy nem sikerült megoldani ennyi.
2/6 anonim válasza:
Elsőre elmondtad, hogy program lesz, akkor még mi a kérdés?
3/6 Senior Séf válasza:
Na, ezért tart itt az ország. Egy szülinap fontosabb, mint a munkahelyi megítélésed. Mert belenyugodhatsz, hogy megjegyzi a főnököd.
4/6 anonim válasza:
óvónéni, kérem, holnap nem jövök be, mert halaszthatatlan bulikázni valóm van a bff-emmel!
ezt kell mondani, és akkor nagyon megértő lesz, még fekete pontot sem kapsz a füzetedbe.
5/6 A kérdező kommentje:
A kedves válaszolóknak üzenném , hogy diákmunkás vagyok és részmunkaidőben dolgozom tehát ha három havonta egyszer nem megyek be nem nagy tragédia.... :)
2023. máj. 2. 17:32
6/6 A kérdező kommentje:
És hogyha egyszer nem megyek be általában mindig bepótolom egy eredetileg szabadnapomon... de mindegy
2023. máj. 2. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!