Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen a H&M-ben dolgozni?...

Milyen a H&M-ben dolgozni? Hogy néz ki egy munkanap?

Figyelt kérdés
Heti 20 órás eladói pozícióra jelentkeztem. Egy héten kb hány napot kell menni? Hány órát kell egy nap dolgozni? Kezdés előtt mennyivel kell ott lenni? Zárás után mennyit kell még ott maradni?

2023. ápr. 15. 14:28
 1/2 anonim válasza:
65%

Én 30 órában voltam nagyvárosban tavaly, egy nagyon jó csapattal, tehát ez csak az én tapasztalatom, ha te épp kevésbé frekventált helyen fogsz dolgozni vagy egy olyan közeget fogsz ki, akikkel nem jössz ki jól, akkor a te tapasztalatod teljesen eltérő lehet, de lássuk:

A heti 20 óra alapjáraton azt jelentené, hogy 5x4 óra, de nem láttam beosztva így soha senkit (ugyan volt néha, hogy csak 4 órát kellett bent lennem, de azzal nem mentem sokra) volt 20 órás, aki 2x8-at jött vagy 3x6-ot stb. és a hiányzó óráit ledolgozta valamikor (pl. 3x jött). Úgyhogy van, hogy csak 4 órát dolgozik az ember egy nap, aztán lehet 10-et is.

Kezdés előtt elég igazából akár 2 perccel megjelenned, nem várja el tőled senki, hogy munkaidőn kívül még egy fél órát ott toporogj csak úgy. Zárás után mi ált. fél max. egy órát maradtunk, de ez is benne van a munkaidőben (nekem legalábbis sosem kellett pár percnél tovább bennmaradnom egy-egy zárás után, mint a munkaidőm).

Nálunk hétvégén és ünnepnapok előtt halál volt, nagyon kellett pörögni, de voltak nyugisabb időszakok is persze. Hogy hogy néz ki egy munkanap attól is függ, hogy épp reggel 7re mész, 11re vagy délután 3ra. Kasszázol, fülkét hordasz, rendezel, ez a mesterhármas, persze van ezeken kívül is feladat, de ezek a legfontosabbak.

2023. ápr. 17. 03:40
 2/2 anonim ***** válasza:
a 20 óra általában heti 2x6 plusz 1x8 ban van beosztva. (Nyilván lehetnek ettől eltérések) Zárás után a helyszíntől függően 30-45 percet maradsz még általában de ez a munkaidő része ahogy a másik hozzászóló említette. Kezdés előtt nincs megszabva hogy mennyivel menj oda, de én szeretek kényelmesen megérkezni, hogy le tudjak pakolni, vc, esetleg pár falat kaja, ilyenek. Az év során változó lesz, hogy milyen nagy a tömeg, mennyire halál a munka (ilyenkor nyáron elég durva). Ha reggel mész akkor a nyitási rutinok is benne vannak a napodban, ha délután akkor a zárás. Ha napközben akkor pedig az általános kassza, fülke, rend (+árutöltés).
2023. júl. 7. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!