Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit mondjak miért nem mentem...

Mit mondjak miért nem mentem dolgozni ?

Figyelt kérdés
Ezt a sztorit találtam ki: elmentünk valahova messzire lerobbant a kocsi lemerült a telefon és csak későn értem haza ez mennyire hihető ? Illetve a gond és ez a nagyobb gond hogy nem is telefonáltam be

2023. júl. 2. 20:28
1 2
 11/13 BlackSword ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha az igazat mondanád??? Egy nap szabid biztosan van, és látnák rajtad, hogy őszinte vagy... ha meg nem rendszeres, szemet is hunynak felette...
2023. júl. 3. 07:20
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
Mond azt hogy még nem nőttél fel, így sajnos nem tudsz felelőséget vállalni semmiért,
2023. júl. 3. 08:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Tehát szombaton dolgoznod kellett volna, de a vasárnap szabad volt? Vendéglátóiparban dolgozol? Már akkor be kellett volna telefonálnod. Régebben velem is volt néha ilyen, hogy túllinkeskedtem magam egy munkanap előtt, de másnap reggel azért annyira összeszedtem magamat, hogy betelefonáljak, és kamuljak valamit, hogy megy a hasam vagy lázam van vagy ilyesmi.
2023. júl. 3. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!