Ahol a télen nem nagyon volt fűtés az irodában, ti is sokkal többet voltatok betegek?
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 09:01
1/9 anonim válasza:
Nálunk úgy oldották meg, hogy januárig HO, utána bent, de én csak fáztam, felöltöztem, de beteg nem lettem egyáltalán.
5/9 anonim válasza:
Nem. Mondjuk mi vittünk be hősugárzót és kész 😂
6/9 anonim válasza:
3 pulóver, 2 kabát.
Senki se csodálkozott rajta.
7/9 anonim válasza:
Én sem voltam beteg. Az úgynevezett téli hónapokban 20 fok körül volt a hőmérséklet, így hogy gyakorlatilag elmaradt a tél. Április 20 fele viszont le lett állítva a fűtés, akkor lett nálunk igazán hideg. Voltak közülünk néhányan betegek, bár kisgyerektől is elkaphatták. Májusban is volt, hogy garbó pulóver térdig érő pufikabát és bokacsizma volt rajtam az irodában, és csak így nem fáztam. 32/n
8/9 bzoli79 válasza:
6/7 Menj el orvoshoz..én fűtetlen lakóparkban dolgoztam 1 pulóverben,meg 1 kabátban 7-8 órát naponta.
9/9 anonim válasza:
És akkor mi van?
Te bírod a hideget, más nem.
Az eszkimók -10 fokban még meztelenül mászkálnak, ha nem fúj a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!