Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nekem kell szállítanom...

Miért nekem kell szállítanom a kollégákat ingyen?

Figyelt kérdés
Úgy szokás nálunk, hogy mondjuk továbbképzés, kirándulás, rendezvény van, akkor eleve számolják, kinek van autója és akkor megyünk 4 autóval. Mert van autód és akkor hadd üljenek már bele, persze benzint senki sem fizeti ki. Nekem ez fura, nemrég kerültem ide, egy éve sem vezetek, azt meg, hogy forgalmas helyen dumál mellettem 3 másik ember, erre menj, ne arra és ne ott parkolj meg ilyenek, hát nagyon zavar. Igen, nem is az anyagi része, hanem, hogy rendelkeznek velem, az autómmal, aminek köze nincs a melóhoz. Aztán utána meg majd hallom vissza biztos, hogy bénán vezetek.

2023. jún. 30. 08:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mondd neki hogy nem is a te kocsid, hanem apade, csak alig hasznalja
2023. jún. 30. 13:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert csicska vagy.

Mondj nekik nemet ha nem akarod csinálni.

2023. jún. 30. 16:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondj nemet. Állj ki magadért. De ilyen amúgy nálunk is van, temetés vagy továbbképzés, csapatépítő vagy bármi,akiknek van autó már írják is hogy ennyi meg annyi hely van,ki jön velem. Egyszer pont nem dolgoztam egy ilyen esetnél, így mentem, én hiába adtam volna egyedül a benzinpénzt,nem fogadta el egyáltalán és nem is értette minek akarnám. Akkor később adtam neki egy kis ajándékot,mert nem éreztem jól magam így DE évek óta itt dolgozok és ez tényleg mindig így megy itt,ez a normális ebbe a közegbe hiába nem az amúgy. De itt mondjuk szinte barátok dolgoznak együtt,aki meg nem az, őt is ugyanúgy viszik. De ez ilyen félévente/évente max 1 alkalom nálunk. A kérdésedből azt hittem minden napos dologról van szó. Viszont ha téged zavar ez igen is állj ki magadért.
2023. jún. 30. 22:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyik kolléga vett autót és már ültek is bele, hogy lássam, hogy vezetsz. Szoktam más szívességet tenni, de nem hiányzik a kritika meg hogy idegesítsenek. Mondjuk, hogy ismerem a korlátaimat, hogy nem vagyok jó sofőr, de nem értik, hogy más a megszokott útvonal és más az idegen terep.
2023. júl. 1. 08:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem kell érteniük, ha egyszer úgyis megteszed.

Ismered a korlátaid... Én nem így látom. Aki ismeri, az tudja, hogy eddig és ne tovább. Nem tesz olyat, amit nem akar.

Nem tudunk segíteni, mert nem megy be, mit kellene tenned.

2023. júl. 1. 08:23
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
Ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak! Van neked szád is...
2023. júl. 2. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!