Fogorvosi asszisztens állíthat olyat, hogy ingyen dolgozik?
Kérdezd meg a fogorvost, miért dolgoztatja ingyen :D
Kiváncsi lennék mit szól hozzá
Na ezért kerülöm messze a Tb alapú fogászati ellátást, mert vagy hentesek rendelnek ott, vagy életunt, fásult, begyöpösödött eü dolgozók, akiknek nem érdeke, hogy mielőbb a lehető legkevesebb fájdalom mellett felépülj.
Volt olyan fogam, amit 2 naponta mentem tömetni, mert kiesett állandóan a tömés, mert ők 1 évben 1 fogat csak 1x tömhetnek a minőségi UV fényre szilárduló töméssel, de még azt se rakták bele normálisan mert az is kiesett, utána meg ilyen ákom bákom tákolmányokkal tapasztották be, mintha csak egy kőműves tapasztott volna.. de ez még a kőművesekre is sértő, mert egy jó kőműves precíz munkát végez..
Az volt a gond, hogy akkoriban nem volt pénzem másra. Egyszer aztán besokalltam és összegyűjtöttem a pénzt egy magánrendelésre, azóta sem járok máshova, ég és föld!!! Emberszámba vesznek, törődnek veled, emberien bánnak veled, fájdalommentes ellátást kapsz, nem hentes metszéseket!!
Ha ilyeneket tapasztalsz érdemes felkeresni a betegjogi képviselőt, általában minden rendelőhöz ki van függesztve az elérhetősége, legalábbis felénk.
Kérdésre a válaszom: NEM, NEM tehet ilyet, neki az a munkája, hogy ellássa a beteget, jelen esetben téged, amit nem ingyen tesz, mert ezért fizetést kap, amit ha kevesell nyugodtan tovább fejlesztheti magát magasabb fizetésért akár szakirányon belül akár azon kívül, és változtatni lehet az életén, de nem a betegen kell agresszív módon levezetnie a saját élete kis problémáit, magánügyét, hogy neki mi tetszik mi nem tetszik, hiszen a betegnek nagy valószínűséggel enélkül is van elég gondja, nem jókedvében ül ott!!!
Huh. Ez most így kijött. Jó ideje gyűlik bennem emiatt a feszültség és jól esett kiírni magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!