Orvosi rendelőben miért váltanak tegezésre?
Figyelt kérdés
30as férfi vagyok, de jóval kevesebbnek nézek ki. Fogorvosnál voltam magánrendelésen.
Az asszisztensek úgy vettem észre, hogy mindenkit tegeznek kb. 45 év alatt, viszont az egyik fogorvosnő (30 körüli) kezelés közben tegezésre váltott, pár napja meg fogkőeltávolításra mentem, jó napottal köszöntem a 30 körüli asszisztensnek, magázódtunk 5 percig, majd kezelés közben átváltott tegezésre.
nem tudom, talán könnyebb a pácienst tegezve biztatni?
2022. szept. 30. 11:48
1/13 anonim válasza:
"nem tudom, talán könnyebb a pácienst tegezve biztatni?"
Pontosan, sokaknál ha tegeződésre váltanak, akkor nyugodtabban viselkedik.
5/13 anonim válasza:
Igen konnyebb ugy megnyugtatni. Irtad, hogy fiatalabbnak nezel ki, lehet hogy te vagy nagyon kozvetlen! Ha ez zavar legyel tavolsagtartobb, par szo, kimerten. Vagy szolhatsz is miatta.
6/13 A kérdező kommentje:
5: eléggé távolságtartó vagyok, és nem zavar a tegezes, csak így hogy összevissza váltogatják, már fogalmam sincs, hogyan köszönjek legközelebb.
2022. okt. 1. 10:53
7/13 anonim válasza:
Ferfi vagy! Mindenkeppen maradj a magazodasnal!
8/13 anonim válasza:
Maradj magazodasnal ha nem vagy biztos benne
9/13 anonim válasza:
Gagyibb helyeken tegezik csak le a pácienseket. Azért mert orvosként a testemben túrkál szerintem még nincs feljogosítva a bizalmaskodásra.
10/13 anonim válasza:
Egyrészt alapból könnyebb tegeződve beszélgetni, másrészt a páciensnek is normálisabb. Így nincs meg az a "hivatalos hely" érzés, hanem hétköznapibb minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!