Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyeken (iroda, ügyfelek...

Munkahelyeken (iroda, ügyfelek nélkül) miért van ilyen ruha, cipő fétis?

Figyelt kérdés
Hogy fel kell öltözni, zárt cipő stb kötelező, egyes helyeken a mai napig elvárás.

2023. jún. 28. 13:13
1 2 3 4
 31/32 BlackSword ***** válasza:
100%
Mert a cég embere vagy, a céget képviseled... viselkedj úgy... én évekig voltam ügyfélszolgálatos... megmondtam, a véleményem a dresscode-ról... majd megbeszéltük a dolgot... én bele tudtam vinni az egyéniségemet még így is...
2023. jún. 28. 19:11
 32/32 anonim ***** válasza:
70%
Megmondom őszintén, a kiskosztüm, tűsarkú, férfiaknak full öltöny 40 fokban jellegű öltözködést nem értem, miért nyomják annyira olyan irodákban is és olyan munkakörökben is, ahol NEM találkoznak ügyfelekkel. Viszont azért irodában én örülök, ha van egy minimális dresscode, hogy megtiszteljük a másikat, hogy igényesen öltözünk fel... vagy legalább legyen némi lista arról, hogy hogy nem jelenünk meg. Mert sajnos jellemző az, hogyha nincs dresscode, akkor van, aki úgy van vele, hogy akkor azt veszek fel, amit akarok... és bemegy félmeztelenül, k...s miniruhában meg bikiniben, amiből kilóg mindene, vagy 3 hónapja nem mosott irdatlan büdös atlétatrikóban.
2023. júl. 31. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!