Munkahelyeken (iroda, ügyfelek nélkül) miért van ilyen ruha, cipő fétis?
Mindig a helynek és az alkalomnak megfelelően kell öltözni. Nálunk sincsenek ügyfelek, de váratlanul is lehetnek megbeszélések, tárgyalások. Fura lenne, ha rövidnaciban betipegnék, aztán kiderülne, hogy találkozni kell egy városvezetővel vagy egyetemi vezetővel. Vagy ha hozzánk jön valaki, az is normálisan felöltözött embereket lásson nyáron is.
Nem zavar a munkában a normális ruha :) Nem a tűző napon kell a szabadban fizikai munkát végeznem.
Magadfajta az értetlen, mindenbe belekötős ember, nulla értelmi intelligenciával, aki arra se képes, hogy felfogja, hogy miért kell a dresscode egyes munkahelyeken.
13: nem az a kérdés, hogy mit fog gondolni. De ha valaki engem öltönyben fogad, akkor én nem fogok papucsban és rövidnaciban menni hozzá. Tisztelet.
Eleve hivatalos helyekre nem illik bármiben menni. És ezt nem azt jelenti, hogy ki kell öltözni, de azért normálisan fel kell öltözni.
Munkahely elvárja, protokol, és amit a 14-es is írt, tisztelet és hivatalos helyre nem megyünk akármibe. Furcsa mód, okmányirodába is mindig elegánsan öltöznek fel az ott dolgozók, a postán meg egyenfelső van.
Nem értem, hogy ezen mit kell rugózni.
Egy orvos se műt fürdőgatyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!