Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyeken (iroda, ügyfelek...

Munkahelyeken (iroda, ügyfelek nélkül) miért van ilyen ruha, cipő fétis?

Figyelt kérdés
Hogy fel kell öltözni, zárt cipő stb kötelező, egyes helyeken a mai napig elvárás.

2023. jún. 28. 13:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
74%

Mindig a helynek és az alkalomnak megfelelően kell öltözni. Nálunk sincsenek ügyfelek, de váratlanul is lehetnek megbeszélések, tárgyalások. Fura lenne, ha rövidnaciban betipegnék, aztán kiderülne, hogy találkozni kell egy városvezetővel vagy egyetemi vezetővel. Vagy ha hozzánk jön valaki, az is normálisan felöltözött embereket lásson nyáron is.

Nem zavar a munkában a normális ruha :) Nem a tűző napon kell a szabadban fizikai munkát végeznem.

2023. jún. 28. 13:38
 12/32 anonim ***** válasza:
65%

Magadfajta az értetlen, mindenbe belekötős ember, nulla értelmi intelligenciával, aki arra se képes, hogy felfogja, hogy miért kell a dresscode egyes munkahelyeken.

2023. jún. 28. 13:39
 13/32 anonim ***** válasza:
53%
Na ez is a sok generációról generacióra szálló torzítás eredménye. Mert a városvezető és egyetemi vezető mit fog gondolni. Ugye, ez van a fejekben? A mások mit fognak gondolni. Hát majd valamit. Mint ahogy te is gondolsz. Very welcome, aki önazonos. Igazából, ha valaki egy rövidnadrágban nem fog elkápráztatni a tudásával, személyisegével, az nem fog egy öltönyben sem. Sürgősen rendbe kellene tenni a fejeket.
2023. jún. 28. 13:41
 14/32 anonim ***** válasza:
64%

13: nem az a kérdés, hogy mit fog gondolni. De ha valaki engem öltönyben fogad, akkor én nem fogok papucsban és rövidnaciban menni hozzá. Tisztelet.

Eleve hivatalos helyekre nem illik bármiben menni. És ezt nem azt jelenti, hogy ki kell öltözni, de azért normálisan fel kell öltözni.

2023. jún. 28. 13:44
 15/32 A kérdező kommentje:
11 de aztán meg mehetsz haza a tűző napon benne, mert volt a napban kb fél óra amikor jól jött a csinibb ruci.
2023. jún. 28. 13:45
 16/32 A kérdező kommentje:
12 miért kell akkor mond el kérlek?
2023. jún. 28. 13:46
 17/32 anonim ***** válasza:
55%
15: Én nem vagyok oda a melegért és a nyárért, de eddig még semmi bajom sem lett azért, mert normálisan fel vagyok öltözve.
2023. jún. 28. 13:48
 18/32 anonim ***** válasza:
36%
Gondolom, az ilyenek szoktak színházba is farmerban és sportcipőben menni :D
2023. jún. 28. 13:49
 19/32 anonim ***** válasza:
43%

Munkahely elvárja, protokol, és amit a 14-es is írt, tisztelet és hivatalos helyre nem megyünk akármibe. Furcsa mód, okmányirodába is mindig elegánsan öltöznek fel az ott dolgozók, a postán meg egyenfelső van.

Nem értem, hogy ezen mit kell rugózni.

Egy orvos se műt fürdőgatyában.

2023. jún. 28. 13:50
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
:D
2023. jún. 28. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!