Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az állásinterjún kérhetem az...

Az állásinterjún kérhetem az alábbit?

Figyelt kérdés
Mondhatom az állásinterjúztatónak, hogy máshova is van időpontom állásinterjúra, csak szerdára, és addig nem tudnék kezdeni? Esetleg jövő hét hétfőn kezdhessek?

2023. jún. 19. 10:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az h nem tudsz kezdeni? Interjúra bármikor máskor mehetsz csak szólni kell h bocs nem jó
2023. jún. 19. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Most akkor szeretnél náluk dolgozni, vagy nem?

Ha van szerdára időpontod, nem valószínű, hogy péntekig ajánlatot kapnál tőlük. Szóval ez így furcsa lenne. Vegyenek fel úgy, hogy talán egy hét múlva felmondasz?

2023. jún. 19. 10:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Érthetetlenül írtam, kijavítom:

Mára kell mennem állásinterjúra, de kaptam szerdára is időpontot máshova. Ilyenkor mi a teendő? Mondhatom, hogy máshova is van időpontom? (Ma gyárba megyek.)

2023. jún. 19. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak állásinterjúról van szó, miért okoz gondot a kettő?
2023. jún. 19. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmész ma és mondod h igen van még interjúd ha kellesz nekik és neked is ők akkor szólsz.
2023. jún. 19. 11:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mondanod. Elmész a másikra is, és majd döntesz (gondolom, nem holnapra kell ezt a mostanit eldöntened.)
2023. jún. 19. 11:07
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom, gondolom a gyárakban mihamarabb elvárják a kezdést. Szerintetek?

Ha nem vennének fel máshova, akkor jó lenne a gyár is.

2023. jún. 19. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Főleg ha " majd szólunk" talán el is jő xD
2023. jún. 19. 11:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nemtesznek be egyik naprol a másikra, nefélj ettől. minimum egy hét van ahol megvárják a köv. hónap elsejét a számlázas miatt. Annyit mondanak, hogy max jövő hét hétfőn tudok kezdeni még van egy kis elintézni valóml dolgom.
2023. jún. 19. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi közük hozzá. Mondhatod hogy egy hét múlva tudnál kezdeni. De mondhatod azt is hogy kérsz két nap gondolkodási időt.
2023. jún. 19. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!