Olyan elképzelhető, hogy egy munkahely úgy próbál megszabadulni egy dolgozótól, hogy balhéra vagy verekedésre provokálja?
10
én már eljutottam arra a szintre, hogy ha nem érzem jól magam egy melóhelyen akkor sürgősen elkezdek mást keresni, vagy beteget jelentek.
Nem szabad ennyire ráfeszülni a pénzre a meló miatt.
Meló mindíg van, mindíg is lesz, a pénz meg már más kérdés, annál az a lényeg, hogy bármiből is de legyen!
És mindíg több legyen mint amennyire éppen szükség van.
"Persze, hogy feltűnne neki, ez nem is kérdés."
. De kérdés, mert onnantól kezdve, ha annyira kitartó, még bíróságon is meg lehetne támadni az azonnali felmondását.
És mit tenne a bíróság? Hozna egy döntés, hogy akkor tartsák állományba?
Hogy nézne az ki "életszerűbben"?
Szerintem nem lenne benne köszönet, főleg ha nem önálló a munkaköre.
#14: ok, akkor most elmagyarázod, hogy mi volt valójában a célod a kérdéssel?
Mert nekem úgy tűnik, hogy egy ártatlan "elméleti kérdés" volt, amiről ifgazából neked már meg van a válaszod, egészen eltérő kritériumok alapján értékeled a saját és a mások érveit, szóval nem egészen értem.
Nyilván mindent meglehet oldani,de ez eléggé valószínűtlen. Sokkal egyszerűbb módja ha valakit távozásra szeretnének bírni a munkáltatók,hogy a munkafolyamán éreztetik veled. Például értelmetlen feladatokkal stb. Így számodra is nyilvánvalóvá válik,hogy semmi értelme nincs az ottmaradásodnak.
"A lopást mégis hogy provokálják ki? Vagy a károkozást?" Valószínűleg te is tudod,hogy ezt is el lehet intézni. Előttem le is írták ezeknek egy-egy lehetséges módjait.
Hozzá kell tennem,hogy én sem igazán vélem felfedezni a célt a kérdésed kiírásával kapcsolatban. Nagyon úgy fest,hogy ez egy egyszerű kérdés,amelyről neked már megvan a saját kis véleményed és ha valaki megfogalmaz egy,a tiedtől eltérő,érvet akkor azt más kritériumok alapján értékeled.
Szerintem a kérdező a kérdést abbóla célból írta ki, hogy megnyugodjon, hogy biztos a munkája.
Pedig már kétségek gyötrik ezügyben, mert valójában a leolvadt a kakiról a cukormáz..
Nyugi kérdező, nálam is ezernyolcas órabért ígértek a hirdetésbe, aztán jelentkezéskor tisztázódott, hogy az max majd próbaidő után, és akkor se minden napra.
Azóta is ezerötbe nyomom az őrködést.
Ez van , amint látok mást vagy jobbat, megyek odébb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!