Próbaidő alatt senki nem akar betanítani, a főnök se foglalkozik a dologgal. Számonkérés van bunkó letolással. Felmondanál ?
Én voltam hasonlóan. Multicég, pénzügy-számvitel. Végzettségem megvolt, gyakorlatom (más cégnél és vállalkozói szférában) bőven megvolt, de a helyi dolgokat nem mondták el. Csaj, aki helyett mentem, azonnal elment táppénzre (terhes volt, és azért vettek fel helyette). Ő kellett volna, hogy átadja a munkakört.
3 hét után felálltam, pedig a pénz nagyon jó volt. Viszont SOHA nem éreztem magam annyira kiszolgáltatottnak.
Tudom, hogy nevetséges ötlet, és csak nagyon ritkán jöhet be, de ha esetleg mégis alkalmasnak látod a helyzetet, meg egyébként is kevés a valósi vesztenivaló, esetleg kipróbálhatod.
,,Munkaátvételi űrlap'', amit saját magad írsz meg, prbálsz nagyjából belevágó dolgokat beleírni. Alján meg ilyen rubrikák: X.Y. meg opciók bejelölésre, aláírásra: X.Y. a munkát a) szabályszerűen átadta b) a munka átadását megtagadta. Egyszer felszóltod adja át a munkát, megmutatod az űrlapot, ha meg mellépofázik vagy pofázik, már írod is alá, hogy X.Y a muka átadását megtagadta, és viszed fel. Gyerekesnek tűnik, de ez itt a balkán, és háború van. Talán beszarik, esetleg még egy ügyvédi felszólítással is be lehet szaratni. Persze kockázatos, és szinte biztos hogy a sok pszichopata úgyis megússza, de van olyan, hogy nincs nagyon vesztenivaló már, és egyébként is igazából ezt a helyzet dönti el, érdemes-e ilyemsivel próbálkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!