Próbaidő alatt senki nem akar betanítani, a főnök se foglalkozik a dologgal. Számonkérés van bunkó letolással. Felmondanál ?
Figyelt kérdés
2023. jún. 17. 20:26
11/25 A kérdező kommentje:
Idegbeteg fogyatékos az aki állatokkal se bánik úgy mint az alkalmazottaival.
2023. jún. 17. 21:09
12/25 A kérdező kommentje:
visszapofáztam, kiosztottam őket, erre oltári káromkodással reagáltak. Azóta káromkodva basztatnak, szemétkednek, főnök hallja, leszarja.
2023. jún. 17. 21:15
13/25 anonim válasza:
Ezt olvasva,-visszapofazas-ugy erzem lesz meg egy par munkahelyed.....
14/25 anonim válasza:
Akkor nem mindegy, ha már úgyis kirúgtak?
15/25 A kérdező kommentje:
3 éves egy betanított mozdonyvezetői képzés. Ott is adnának 10 percet betanulni, majd utasokkal Intercityn vizsga. Csak betanított munkás az is. Visszapofáznék hogy ez így nem jó, aztán hagy szidjanak, otthagynám. Ne nézzenek hülyének.
2023. jún. 17. 21:50
16/25 anonim válasza:
Kérdező, kérned kellett volna dokumentumokat ahol le vannak írva munkafolyamatok, munkagépek használata stb. mert elvileg dokumentálva kéne lennie.. jobb helyeken.
17/25 A kérdező kommentje:
elolvastuk a villanymozdony rövid hadználati útmutatóját, akkor 160al száguldozva mehetünk is a Paksi Atomerőmű felé 40 kocsi uránnal, fasz tudja hol a fék, az a könyv eltűnt
2023. jún. 17. 22:08
18/25 A kérdező kommentje:
3 hónap próbaidő betanulásra olyan sok gyárban, mint mozdonyvezetést tanulni 3 hónap alatt, 3 év helyett
2023. jún. 17. 22:14
19/25 anonim válasza:
Kérd el a doksikat, a technológiai leírást,hátha. A mostani helyemen engem se nagyon tanítottak be, körbevittek azt annyi. Megmondta a főni, hogy önálló munkát vár el. De én amúgy se szeretem, ha nekem magyaráznak. 2 hétig nézelődtem és átláttam az egészet. 1 éve ott vagyok.
20/25 A kérdező kommentje:
ön ült már Budapesten metrón. Akkor van gyakorlata, holnaptól vezetheti is. Gratulálok fel van véve. 800 ezer nettó a kezdő havi bére.
Van olyan aki ezt simán ennyiért bevállalná. Utasoknak ezt nem kell tudni. Majd rájössz hol a fék 😁
2023. jún. 18. 19:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!