Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha wc-n ülve egy nagy pukira...

Ha wc-n ülve egy nagy pukira ha "ráköhögök", az mennyire nyomja el a hangot?

Figyelt kérdés
Amilyen az én formám, sajnos munkahelyen jött rám ma a nagydolog (fodrászatban dolgozok)... És hát egy-két nagyobb puki sajnos kiszaladt, amiket próbáltam köhögéssel elfedni... (27/n)

2023. jún. 17. 15:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Semennyire, de felnőtt emberek elvileg tisztában vannak vele és normálisak, hogy léteznek bizonyos szükségletek és állapotok, helyzetek amiről nem tehetsz, és nem fognak ufónak nézni. Ahogy a pénztárost sem érdekli, hogy te tampont vettél, és most kiderült a nagy titok, hogy te is menstruálsz, mint a lakosság fele. Valószínűleg a többi munkatárs is jár vécére, és tudják hogy ott mi történik, nem fognak csodálkozni a hangok eredetén.
2023. jún. 17. 15:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem nyomja, de ne görcsölj ilyeneken. :)
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

Semennyire.

Most már mindenki tudja, hogy Te vagy a "fingós".

4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne turbózd fel a köhögéssel. A WC a pukizásra (is) használható, így bocsánatos bűn.
2023. jún. 17. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

A latrina pont az a hely, ahol nem illetlenség kiengedni a végbélmodulált gyomorbuborékot! Nem kell túl játszani, de aminek ki kell jönnie, azzal felesleges trükközni, - mert ha nem itt, akkor ott, ha nem így, akkor másként fog kijönni (és akár bélcsavarodás is lehet a vége)!

Bemész!

Intézed a dolgod!

Helyreállítod magad után a helységet, aztán pá!

2023. jún. 17. 20:41
 6/13 anonim ***** válasza:
2023. jún. 17. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Na most azt képzeld el, hogy hosszú idő után olyasvalami jött rám (szerencsére az otthonomban), hogy nem hittem el, majdnem én is elszégyelltem magam. Sok mindent tudok szabályozni, de ezt nem tudtam. Szóval kábé mintha max-on megengedték volna a csapot! Ilyenkor mit csinálsz? Én személy szerint semmit! Örülök, ha összeszarhatom magam!
2023. jún. 17. 22:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Semennyire, az legfeljebb egy kisebbet tud elnyomni.

És közvetlen a vendégtérből nyílik a wc, vagy ki hallja?

2023. aug. 18. 18:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Aha vendégtérből.
2023. aug. 18. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerinted más mit csinál a budin ülve? Orrot púderez?
2023. aug. 18. 22:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!