Miért lettem mellőzve? Csak kényszer miatt tartanának meg?
Ketten vagyunk akik bizonyos dolgokkal foglalkozhatnak, de ezeket a jobb feladatokat mindig a másik kolléga kapja az utóbbi pár hónapban.
Ő kevesebb ideje csinálja mint én, amikor anno a másik kolléga tanította be aki helyett átvette a dolgot én arról is csak utólag értesültem.
Minőségben nincs jelentős különbség a munkánk között (max az én előnyömre), volt, hogy én csináltam meg helyette valamit mert nem tudta hogy kell - így pedig még inkább dühítő a dolog.
Viszont a főnökkel jóban van, szerintem ezért mindig őt osztja be, kivételezés.
Májusban elment 1 hét szabadságra, akkor lett szólva nekem, hogy majd ezzel is foglalkozzak már.
A legutóbbi bértárgyaláson nem győzték hangoztatni mennyire értékelik, hogy itt vagyok ezért is kaptam magasabb béremelést mint a többiek (nyilván nem így mondták), de nekem ettől még ez egy tüske, hogy ennyire mellőzve lettem és kihagynak ebből.
Ebbol nem lehet tudni.
Nekunk is van egy kollegank, aki jo munkaero, de elviselhetetlen a szemelyisege.
Ki is lesz rugva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!