Honnan tudjam hogy valójában mi a bajom ha nem birom a kollegákat?
Nem birom az értetlenkedést, a rossz indulatokat, gyanúsitgatásokat, a szigorú pattogást, erőteljes dirigálós hangokat, a kényszeres small talkot, vagy amikor a teljes lényegtelen monológját kell hallgatnom valakinek, ha jön a csopvez. vagy vki már összeszorul a gyomrom stb
És azt veszem észre magamon, hogy én egész nap idegeskedem szinte, hol egyik kollegán, hol másikon, hol harmadikon, mintha utálnám majdnem az összeset, fárasztanak, lezsibbasztanak, ahelyett hogy jókedvűen vidáman el lennék, haladnék a munkámmal, jóindulattal állnék a kollegák felé, mert amúgy segítőkész csapat az egész is egyúttal, es normálisak, értelmesek is.
Valójában lehet valami bajom a világgal, vagy önmagammal, de mi?
Eddig ez a legjobb munkahelyi kollektíva, valtások után vagyok végre egy jó helyen.
Összetartó segítőkész csapat, nincsenek fúrások, nincsenek kibeszélések meg stb.
De vkit csak azert is utálok mert debilnek néz ki es köteles vagyok mégis szóba állni ilyenekkel is, csak mert munkahely, akikhez az életben nem is szólnék semmit.
És ez nagyon kivetül bennem hogy pl a vezetőkkel is látom ha együtt kéne élni ki is nyírnánk egymást amúgy, de a munka meg összeköt.
De ha nem lenne bennem vmi alapvető fruszrráció, dalolva jönnék be dolgozni, és nem ilyen szemekkel néznék másokra sem. Hanem jóindulattal.
Nem magamat idegesíteném, hanem a jót látnám bennük. Arra fókuszálnék.
Valami bajom van magammal. De nem találom mi
Miután kiírtam, megint kaptam egy beszólást ártatlanul.
És mivel nem is volt jogos, ezért zavar, idegesítenek az ilyenek is.
Belelátnak az emberek néha dolgokat olyanokba, amiben nincs semmi.
Mondok vmit és kiforgatja magának másképp.
Sok ilyen apró dolog van amiket kapok napközben mint apro "késszúrások". Amik nem jelentősek ugyan mert aprók, de a nap végére mégis el lehet "vérezni", sok apró késszúrástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!