Miért baj a munkáltatóknak, ha valaki x ideig nem dolgozott, vagy egy adott helyen csak pár hónapig volt?
Nem munkakerülő az ilyen csak mondjuk valahol rosszul érezte magát, mégis minimum 1-2 évet elvárnak, hogy ott lehúzzon. Vagy mondjuk nem volt munkája pár hónapig, akármi miatt, lehet, csak pihenni akart, feltöltődött, most akarna újra dolgozni. Vagy mondjuk mentális betegsége volt, de ezt sem vallhatja be, mert akkor bolondnak nézik és nem veszik fel.
Miért várják el, hogy iskola után egyből végig robotoljon halála napjáig, minden cégnél legalább éveket töltve, mert csak akkor értékes munkaerő és csak akkor veszik fel?
Mert a legtöbb HResnek semmi nem felel meg, minden szrba belekötnek, bezzeg ha 20 évet dolgoztál volna egy cégnél akkor az lenne a gond.
A legtöbb HRes az maximálisan alkalmatlan a munkájára, aztán meg megy a csodálkozás hogy 130%-os a fluktuáció, mert a totálisan nem oda valókat veszik fel a legtöbb helyre.
Borítékolható, hogy engem azért nem vennének fel sehová, mert képes voltam 30 évet ledolgozni egyetlen munkahelyen.
-Erre az lenne a "tudományos indoklás", hogy "nincs meg a fejlődésre az igénye"...
Az utolsó utáni, ami mérvadó nekik, hogy rátermett vagy-e a munkakörre vagy sem, - sokkal többet számít, hogy miként ébredt a kérdéses napon az ügyeletes hülye...
Hja, képesek minden szarba belekötni az idióták.
Nálam pl az volt a bajuk, hogy miért van 2 szakmám (kettő, könyörgöm, nem 15!).
Aztán mikor mondom, hogy átképzésre kényszerültem, mert az első szakmámmal nem tudtam elhelyezkedni, viszont valamiből élni kell, akkor meg néznek mint a birka.
U. I. : azóta lett egy 3. szakmám, azzal találtam állandó munkahelyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!