Tízes skálán mennyire szereted a munkahelyedet és amit éppen ott csinálsz nap mint nap?
Figyelt kérdés
Mi a nemed és korod?2023. jún. 14. 06:50
12/23 anonim válasza:
Kb 6. A munkát szeretem, de a szervezes pocsék.
13/23 anonim válasza:
~5
Teljesen semleges, se nem jó, se nem rossz.
23/N
14/23 anonim válasza:
9.
Nagyon szeretem csinálni, jó a munkaközösség és a fizetés is, illetve a beosztásom is kedvező.
25/N
15/23 anonim válasza:
3.6
Nem jó de nem is tragikus.
30F
16/23 anonim válasza:
8
25F
Lehetne kicsivel több feladatom, mert sokszor van olyan hogy naponta ténylegesen kb 3 órát dolgozom le…
a maradek 2 pont a fizetes miatt vontam le.
17/23 anonim válasza:
Ha nem veszem figyelembe a munkatársak jelenlétét akkor 9. Ha figyelembe veszem akkor max 5..
Sajnos vannak olyanok akik jellem szinten undorítóak. 😞
19/23 anonim válasza:
1
Ki is léptem a f***fej fonok miatt
20/23 anonim válasza:
1 és 10 között változik. Az alap feladatom nagyon szeretem és a közvetlen kollégákkal nagyon nagyon jó kis csapat vagyunk, a fizu se rossz. Néha viszont a főnökség idióta feladatokat ad, 2 éve majdnem minden nap megy valami zajos-koszos felújítás az épületben, a távolabbi kollégák között pedig sok a gyökér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!