Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Magas pozícióban lévő emberek...

Magas pozícióban lévő emberek vannak itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Úgy értem, használják a GYK-t pl. bírók, ügyvédek, orvosok, gyógyszerészek, építészmérnökök, intézményvezetők, vezérigazgatók, ügyvezetők, stb,?

Tehát akik 500 felett keresnek?

2023. jún. 12. 12:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó 😂😂 ez nem jött be 😂😂
2023. jún. 12. 15:32
 22/29 anonim ***** válasza:
81%

19

Nem tudom közvetlenül ilyen vonatkozásban írtad-e, de a millió körüli havi kereset messze áll a gazdagságtól. Pláne ha valaki ezt rengeteg munkával, a szabadidő terhére keresi meg. Én például 750-800-at keresek, vezető helyettesként, de közel 300 munkaórával. Az átlag dolgozó fele ennyi munkaórával a felét keresi, ugye így már nem is tűnik olyan jónak. :) Természetesen amire nincs időm, arra fizetek, bébiszitter, takarítónő, többször rendelek ételt, stb.

Aki mondjuk munka nélkül pl részesedésként szerez havi 1M bevételt az nyilván sokkal "gazdagabb" nálam. De európai léptékkel mérve ő se gazdag.

2023. jún. 12. 15:36
 23/29 anonim ***** válasza:
22# Ott és akkor nem derült ki, hogy kinek mennyi a jövedelme vagy mit tart anyagi gazdagságnak.
2023. jún. 12. 16:19
 24/29 anonim ***** válasza:
88%
Itt a gyakorin mindenki IT területen dolgozik home office-ban havi bruttó 1,2 millióért. 😅
2023. jún. 12. 16:58
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

21, hát sokat is dolgozok, havi közel 300 órát, de szeretem csinálni. Előző helyemen 300 órára 170 ezret kaptam nettóban. Most átjöttem egy fideszes céghez, és itt több a lóvé, mert kapja a cég orrba-szájba az állami támogatásokat, meg minden pályázatot ez a cég nyer, meg szorítja ki a kis cégeket. /Nem, nem pártolom a kormányt, dehát mindenki odahúz ahova az érdekei fűzik. Nekem itt több a fizu, akkor dolgozom nekik, ennyi/. Sok hír is van erről a cégről, mert már minden kis céget kitùrt szinte az országban, de szerintem jól is teszi, mert a többi vagyonvèdelmi cég nagyon mocskos. Adnak nettó 700-800 forintokat óránként, közben a garantált bérminimum 1134 Ft már nettòban mindenféle adòkedvezmény nélkül, meg legyél bent 500-600 órákat/nem viccelek, dolgoztam ilyen cégnek is/.

Amúgy azért dolgozok ebben, mert van még másik 2 szakmám, de ez fizet a legjobban. Az egyetemet meg elkezdtem, mert nagyon érdekel a jog. Fiatal vagyok, miért ne? Már nem kell nagyon okosnak lenni, hogy bejuss egyetemre, nem ettől függ. Én is önköltségesen vagyok. Oda pláne nem kell sok pont.

A melò is lehetővé teszi, hogy simán tanuljak munkában is akár, úgyhogy szerintem jól döntöttem. Az első szakmám nekem is IT-val kapcsolatos, de bevallom, hogy ahhoz egy mukkot se értek, meg nem is érdekel. Pedig 4 éven keresztül tanultam szakgimiben. Home office-ba meg a világ összes pénzéért sem mennék el. Én most is utazgatok a meló miatt, mert úgy írtam alá a szerződést, hogy bárhova küldhetnek országon belül, azért is ennyi a pénzem. Nekem jár külön kiküldetési pótlék, benzinpénz, télen fűtési támogatás, stb.

Rendőr nem akarok lenni, de nem is akarok örökké ,,csak egy őr" maradni, szóval szeretnék fentebb lépni az életben, ahhoz pedig tanulni kell. Nem tudom mi ezen a vicces, meg poénos. Vagy benned még mindig az él, hogy a vagyonőrök egytől egyig dagadt, mackòs pasik akiknek annyi esze sincs, hogy mennyi 1+1? Igen, a kollégáim nagy része sajna nekem is ilyen, de van 1-2 kivétel is. Én magamhoz hasonló fiatallal egyszer találkoztam a pályán/2 éve csinálom/, de már tudtommal idén ő is beadta a jelentkezést egyetemre, mert nem akar ő sem örökre őr lenni/ő 3 éve őrködik/. Mindketten a 20-as éveink legelején járunk, még simán belefèr így 1-2 diploma, de lehet több is.

Oké, nem vagyok még éppen nagy pozícióban, de ha meglesz a diplomám akár lehetek abban is a későbbiekben. Az szerintem egyébként is ritka, hogy valaki 20-23 évesen már valahol vezető legyen például/ha csak nem anyu-apu pénzén indított egy vállalkozást/. Rendben, vannak kivételek, ahol vállalkozó a csemete már korán, saját pénzből, de én közvetlen nem is ismerek ilyet. Tiktokon láttam párat, dehát én honnan tudjam az igaz-e?

2023. jún. 12. 17:31
 26/29 anonim ***** válasza:
62%
Itt csak ITsek meg mérnökök vannak havi sok milliós fizuval (amit a monopolyban el tudnak költeni a kis bajszos bácsira, mert más társaságuk úgysincs)
2023. jún. 12. 18:24
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Interneten amúgy sok mindent állíthat mindenki, az őszinteség más kérdés.
2023. jún. 13. 04:49
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

pontosan, de a tapasztalt fejlesztők tényleg bruttó 1-1.5 misit kapnak.

Csak itt mindenki IT-snek érzi magát... xD

2023. jún. 13. 12:14
 29/29 arpi1969 ***** válasza:
arról volt szó hogy a gépek fognak dolgozni az emberek helyett és mindenki boldog lesz a szép új világban, rákosiék meg kádárék ezzel etették a népet, és most tessék mi van? tökéletesek lettek a gépek minden hidraulikus és digitális, csak épp az olajkutak apadtak ki itt zalában meg somogyban, a Feketeszén és az Urán elfogyott pécsen és komlón. Jön a napenergia csak panelok kellenek a háztetőkre addigis amig elkészül addig dolgozzon mindenki szorgalmasan
2023. nov. 11. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!