Magas pozícióban lévő emberek vannak itt az oldalon?
Figyelt kérdés
Úgy értem, használják a GYK-t pl. bírók, ügyvédek, orvosok, gyógyszerészek, építészmérnökök, intézményvezetők, vezérigazgatók, ügyvezetők, stb,?
Tehát akik 500 felett keresnek?
2023. jún. 12. 12:40
2/29 anonim válasza:
IT fejlesztő vagyok, de még csak 2 év tapasztalatom van, amiből 1 év gyakornoki. Viszont a nettó 550 + jutattások megvan.
3/29 anonim válasza:
Én tudok egy orvosról, aki használja az oldalt. Legalábbis két éve még használta.
5/29 A kérdező kommentje:
csak annyi amit a leírásban látsz, semmi egyéb mögöttes dolog :)
2023. jún. 12. 13:06
6/29 anonim válasza:
Az egyik országgyűlési képviselő is használja az oldalt.
7/29 anonim válasza:
Én 700 fölött keresek, középvezetőként.
8/29 anonim válasza:
500k felett az még nem jelent magas pozíciót.
Én is magas pozícióban vagyok, a 3-adik emeleten dolgozok és még 500k felett is van a nettóm. :-)
9/29 anonim válasza:
A pénznek nincs sok köze a beosztáshoz... Sokan keresnek nettó 1M körül mezei beosztottként is.
10/29 anonim válasza:
Viccen kívül, őszintén nem hiszem.... Alapvetően ez egy butus oldal, főként kamaszoknak. Van még néhány perverz, aki a szerelem, szex kategóriára veri.
Egy kategória (ahova én is tartozom) munkahelyen unatkozik, ezek sem magas pozik. Meg vannak a munkanélküliek, meg a frusztráltak meg a trollok.
Talán az unatkozó IT-sekről tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!