Magas pozícióban lévő emberek vannak itt az oldalon?
Figyelt kérdés
Úgy értem, használják a GYK-t pl. bírók, ügyvédek, orvosok, gyógyszerészek, építészmérnökök, intézményvezetők, vezérigazgatók, ügyvezetők, stb,?
Tehát akik 500 felett keresnek?
2023. jún. 12. 12:40
12/29 anonim válasza:
#2: nagyon vicces vagy meg minden, de ha az oldal bármilyen üzemeltetőjének vagy munkatársának adod ki magad hogy ezzel megtévessz másokat, kérdés nélkül bannolni fognak. Csak azért szólok, mert az aktivitásod-függőséged alapján lehet szarul esne.
13/29 anonim válasza:
Köszi, de IT-s ként csak megoldom valahogy ha bannolnak valamiért.
14/29 anonim válasza:
Akkor bocs, azt hittem komolyan veszed az oldalon való tagságot, nem csak egy eldobható fiók.
15/29 anonim válasza:
Van amit komolyan veszek és van amit nem. Válaszolni általában komolyan szoktam, ritkán írok valótlant, mint most.
16/29 anonim válasza:
Intézményvezető vagyok. Ha nagyon ritkán időm engedi, akkor olvasgatni szoktam.
18/29 anonim válasza:
A cégközlönyben az van a nevem mellett, hogy vezérigazgató :-) Egy zártkörű részvénytársaság tulajdonosa, vezetője vagyok. De összesen hárman vagyunk, szóval családias a hangulat. És a névjegyemen sincs rajta ez a titulus...
19/29 anonim válasza:
Régebben szerettem chatelni az egyik közkedvelt oldalon. Egyszer az volt a vita tárgya, hogy a gazdag emberek biztos, nem chatelnek. És bizony sokan kikérték maguknak mivel az nem kizáró ok, hogy ők is használják ezeket az oldalakat.
A kérdésed is ilyen kérdező:)
20/29 anonim válasza:
Jogi egyetemre járok/levelező/, mellette biztonsági őr vagyok. 560 nettòt keresek/szja-val/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!