Milyen emberek vesznek 5-10 vagy több milliós autókat? Úgy értem mivel foglalkoznak, és legfőképp hogyan kerültek abba a pozícióba?
Azért van olyan, aki kölcsönt vesz fel rá, vagy részletre veszi, de amúgy szerintem változó, aki 10 éve kint dolgozik egy kicsit magasabb pozícióban szerintem megengedheti magának, főleg, ha családja sincs.
Itthon meg egy politikusnak már minden jár, akár egy 100 milliós autót is, szóval...
Esetleg vannak olyan programozók, akik elég szépen keresnek még itthon is, vagy távmunkában dolgoznak egy külföldi cégnek, ők is megengedhetik maguknak. Esetleg a vállalkozók, akik már évek óta csinálják azt, és bejött nekik az élet.
Mérnökök, informatikusok (komolyabb ágak pl. programtervező), jogászok, orvosok, gazdasági szakemberek, politikusok, zenészek, élsportolók és más előadók/művészek, tehát a tanult vagy kiemelkedő tehetséggel rendelkező és kifejezetten abból élő emberek.
Plusz aki vállalkozó, itt nyílván van átfedés az előző csoporttal.
Ezen felül az alvilági figurák.
Gyógyszerészek, fogorvosok, orvosok, állatorvosok simán megveszik a több millió (nyolctól felfelé határ a csillagos ég) forintos autót hitelkeret nélkül.
Hogy kerülnek abba a pozícióba? Hát rohadt sokat tanulnak! Ennyi a titok...Nem kell rögtön pitiáner vállalkozókra gondolni! Itt arról van szó, hogy tanulni kell, a legmagasabb szinten, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!