Mást is törölt felmondás után az összes kolléga?
Figyelt kérdés
Négy munkatársam volt ismerős Facebookon. Miután nemrég eljöttem, mind töröltek.2023. jún. 10. 19:17
12/21 anonim válasza:
Ne bánkódj emiatt, én alapból nem jelölök ilyen téren senkit sem be, mert minek?
13/21 anonim válasza:
Valószínűleg nem kedveltek és örültek, hogy elmész.
Annyira ne gondold túl, hogy a főnök adta utasításba...LOL
14/21 A kérdező kommentje:
Hát, álmatlan éjszakáim nem lesznek emiatt.😄 Annyira azért nem voltak jóarcok.
2023. jún. 11. 05:47
15/21 anonim válasza:
Nem. Én töröltem őket
Ne tárgyaljanak ki a továbbiakban
16/21 anonim válasza:
15
Attól még, hogy fb-ről törlöd őket, a memóriájukból nem fogod. :)
Vagy nem értem...
17/21 anonim válasza:
Mármint a memóriájukból nem törlődsz ki...
18/21 A kérdező kommentje:
Én emiatt nem aggódnék. Annyira inaktív a social médiában a tevékenységem, hogy a nevemen, meg pár teljesen semleges fotón kívül nem tudhatnak, láthatnak rólam semmit. Munkahelyet, párkapcsolati státuszt, barátokkal fényképeket, családi kapcsolatokat kizárt, hogy bármikor is megosszak.
2023. jún. 11. 07:31
19/21 anonim válasza:
Engem is volt aki törölt , és nem voltunk rosszban. De amúgy flugosak volt így nem bántam :)
20/21 anonim válasza:
Nem. Én tiltottam le mindet. Gyűlöltem az összeset. Pezsgőt bontottam mikor letilthattam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!