Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodában dolgozunk. Hogy...

Irodában dolgozunk. Hogy kepes bejonni a kollegano becsavart hajjal az irodaba dolgozni? Ez egy munkahely. Tobbieket latszolag nem zavarja.

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 10:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mondhattok barmit felhaborito hogy valaki ezt megteheti es nem szolnak erte a fonoksegtol. Bezzeg ha en nem borotvaltan jovok be, vagy sportcipobe vagyok ami igen elegans fajta, akkor mar itt loholnak a nyakamba,hogy de ez kotelezo...anyucijkat
2023. jún. 9. 11:55
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

De ha nem mersz neki szólni, akkor mit érsz az itteni vergődéssel? :D

Itt rajtad kívül senkit se zavar,hogy valakinek be van csavarva a haja.

2023. jún. 9. 12:08
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Te mit szívtál úgy őszintén?

Egyébként nekem is volt ilyen, mindenbe beleugatós kollégám - persze senki elé nem mert odaállni, csak a másik háta mögött magyarázott.

Aztán kb az első héten meguntam és amint visszahallottam, hogy épp engem beszélt ki, ott mindenki előtt elküldtem oda, ahová való.

2023. jún. 9. 13:37
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Mármint úgy megy be dolgozni, hogy hajcsavarók vannak a hajában?
2023. jún. 9. 13:45
 15/25 A kérdező kommentje:

Mármint úgy megy be dolgozni, hogy hajcsavarók vannak a hajában?

IGEN..!! Rohadt idegesito

2023. jún. 9. 13:48
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

Valószínű én is 3 másodperccel tovább néznék rá, mert meglepődnék, de ennyi.

De az, hogy téged annyira zavar, hogy külön kérdést írsz ki róla, az érdekes… idegesít, hogy valószínű randizni vagy szórakozni ment? Vagy mi?

2023. jún. 9. 14:12
 17/25 Micimacko67 ***** válasza:
78%
Kérdező, tematikát váltottál? Stílust viszont képtelen vagy váltani, mert annyi eszed már nincs...A korábbi h@lye munkaügyes troll kérdéseidet ilyen kérdésekre váltottad?
2023. jún. 9. 14:48
 18/25 anonim ***** válasza:
88%

Hát èn még sosem láttam olyat, hogy egy munkahelyen hajcsavarókkak jelent volna meg bárki is, max. az őrültek csinálnak ilyet.

Biztos igaz ez a kèrdès?

2023. jún. 9. 15:17
 19/25 anonim ***** válasza:
41%
Menj be te is csavart hajjal, neked is jogod van hozzá!
2023. jún. 9. 16:57
 20/25 anonim ***** válasza:
15%
Na, ilyen amikor a nők össze vannak zárva, és együtt kell dolgozniuk. Folyamatosan azon pörögnek, hogy a másik mit csinál, miért úgy csinálja, áskálódnak, kibeszélik a másikat a háta mögött, utána pedig jópofiznak a szemébe... borzasztó!
2023. jún. 9. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!