Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodában dolgozunk. Hogy...

Irodában dolgozunk. Hogy kepes bejonni a kollegano becsavart hajjal az irodaba dolgozni? Ez egy munkahely. Tobbieket latszolag nem zavarja.

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 10:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
És téged miért zavar?
2023. jún. 9. 10:48
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem oda valo,szerintem. Oldja meg ha hazament, delutan otthon. En se a melohelyen borotvalkozok pl.
2023. jún. 9. 10:50
 3/25 anonim ***** válasza:
67%

Te hülye vagy már bocs.

Lehet munka után egyenesen valami olyan helyre megy, ahol szerete csinosabban megjelenni. Ha ennyire zavar ne nézz oda

2023. jún. 9. 11:21
 4/25 A kérdező kommentje:

"Lehet munka után egyenesen valami olyan helyre megy, ahol szerete csinosabban megjelenni"

Es? kit erdekel,hoy munka utan mit csinal? Alakitsa ugy az eletet,hogy nekem is megfeleljen es ne picsigjon itt nekem.

Mostanaba mar midnenkinek mindenhez joga van,csak a kotelessegekrol nem vesznek tudomast.

2023. jún. 9. 11:26
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki úgy alakítja az életét ahogy neki jó. Javaslom te is próbálj meg életét kialakítani saját magadnak, ne a másikéba ugass bele.
2023. jún. 9. 11:31
 6/25 A kérdező kommentje:
Holnap borotvalkozni fogok, hetfon meg kiverem a retyon,mert nekem az jo. A parkoloba meg keresztbe allok majd be kora reggel hogy legalabb 3 helyet elfoglaljak. Mert nekem az jo. - erted? Ez mind nem oda valo
2023. jún. 9. 11:36
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

Jesszus ilyenen pattogni...

Akkor miért nem szólsz neki ha annyira zavar? Könnyebb itt vergődni.

2023. jún. 9. 11:41
 8/25 A kérdező kommentje:
Konnyebb,mert ha szolok akkor en vagyok a rossz ebben a rohadt nagy egyenjogusagban. Raadasul fekete is, szoval ha mondom neki akkor tuti a fejlovés. Melot meg nem akarom bukni. Ti meg nem tudtok kirugni a melobol. Szoval..
2023. jún. 9. 11:47
 9/25 anonim ***** válasza:
82%
Attól, hogy be van csavarva a haja még nem zavarja a munkádat. Ha valóban nem trollkodsz, és ez komoly kérdés, valószínűleg te vagy akit mindenki utál az irodában. Meg ha hajszárítóval zúgna ott, akkor teljesen érthető lenne, de ezzel semmi probléma nincs.
2023. jún. 9. 11:48
 10/25 anonim ***** válasza:
41%
Kamu.
2023. jún. 9. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!