Van aki hosszú idő után tért vissza a munka világába?
Szülés, betegség, kiégés, stb.?
Nem féltetek, hogy hogy sikerül visszaszocializálódni?
Én a saját vállalkozásomon dolgoztam 9-10 hónapig, ami végül ugyanannyit hozott, amennyit beleinvesztáltam.
Szeptembertől vissza akarok menni alkalmazotti munkakörbe, de kicsit tartok, hogy nem lesz újra kötetlen a munkaidőm. Másrészt jobb is, hogy egy fix ideig fog tartani a meló és nem csörög hétvégén is a telefon.
Irodista voltam egyébként korábban, valószínűleg most is abba fogok visszamenni, bár gondolkozok más területeken is, Budapesten elég sok lehetőség van, de aztán lehet választom a biztos utat amihez konyítok is.
Más volt így?
Voltak nehézségek? Könnyen ment?
Megbánta / nem bánta meg?
Ez szerintem teljesen egyénfüggő.
Én dolgoztam mindkét formában évekig. Ha vállalkozó vagy,akkor mindenről magadnak kell gondoskodnod (adózás,TB, stb.), ahogy arról is, hogy legyen munka (legyen miután adózni, legyen bevétel).
Ha alkalmazott vagy, akkor munka garantáltan mindig lesz (mindaddig, amíg ki nem rúgnak, vagy fel nem mondasz, vagy el nem mész nyugdíjba).
Az meg, hogy kinek melyik való, egyéniség és lehetőségek függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!