Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Próbaidő alatt problémázhatnak...

Próbaidő alatt problémázhatnak a szabadságon?

Figyelt kérdés
Felvettek egy helyre, július legelején fogok kezdeni, viszont auguszus legvégére lefoglalt, kifizetett nyaralásom van, 6 nap szabit venne igénybe. Tudom, kellemetlen, de ez van. Problémázhatnak rajta?
2023. jún. 6. 18:41
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, te vagy a tesód milyen munkahelyeken dolgozhattok, de nem irigyellek titeket.
2023. jún. 6. 19:34
 22/26 anonim ***** válasza:
39%
Nálunk úgy működne ha jó a munkád és probléma nélkül tudunk helyettesíteni akkor mehetsz. Prioritást nem élveznél, tehát más nem mondaná vissza a már befizetett útját.
2023. jún. 6. 20:08
 23/26 anonim ***** válasza:
30%

Igen, problémázhatnak. Az lett volna korrekt, ha már az interjún jelzed.

Családon belül van most pont ugyanilyen helyzet, fiatal pár, a srác most vált, a lánynak első igazi munkahelye. Mindketten jelezték már az állásinterjún, hogy legfoglalt nyaralásuk van, nem is volt belőle gond, ennek tudatában vették fel őket. Esetedben sunyi lépés volt nem szólni, munkáltatóként nekem sem tetszene. Ha egyszer sumákoltál, akkor bármikor máskor is előfordulhat. Esetleg lenyeled a békát, tanulsz az esetből és lemondod a nyaralást.

2023. jún. 6. 20:10
 24/26 anonim ***** válasza:
35%
A legjobb lett volna már az állásinterjún megkérdezni. Szerintem ne várj a kezdésig, írj nekik e-mailt!
2023. jún. 6. 20:59
 25/26 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem hasznos a 24-esem?
2023. jún. 7. 14:09
 26/26 anonim ***** válasza:
47%
Mindenkit lepontoz aki nem azt írja hogy ez teljesen rendben van. A kiscsoportból jött a kérdező.
2023. jún. 7. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!