Munkahely miatti szorongás vasárnap este normális?
Figyelt kérdés
Úgy érzem lehetek én bárhol, csinálhatok bármit, mindig lesz egy idő után szorongás bennem a munkahelyem miatt.
Itt két hónapja vagyok, az első másfél hónapban nem volt ilyen, szívesen jártam be, jófejek voltak velem, a munka se volt nehéz. De már elkezdtek beszólogatni nekem, van aki úgy alapból bunkó mindenkivel, engem meg érzékenyen érint, ráadásul neki kell betanítania egy bizonyos dolgot, ami még nehezen megy nekem, ő meg elmondása szerint is türelmetlen, de mégis rábíztak, mert nincs elég ember erre.
Mostanában a vasárnap esték ezzel telnek, hogy depizek, hogy holnap be kell menni. De korábbi munkahelyeken is így volt.
2023. jún. 4. 23:06
1/10 anonim válasza:
Nálam ez iskolában volt így. Érdemes lenne pl.: pszichológushoz menni, vagy beszélni a főnökkel, vagy esetleg mentálhigiénés, vagy coach-al beszélni, de a HR-es felkeresése is megoldás lehet.
2023. jún. 4. 23:09
2/10 anonim válasza:
26 év munkaviszony után is ez van. Ilyenkor már másra sem tudok gondolni, csak hogy mi lesz holnap a suliban. (Pedagógus vagyok.)
2023. jún. 4. 23:12
3/10 anonim válasza:
gondolom stresszelsz azért, mert nem érzed jól magad a bunkó munkatársak miatt és benned van, hogy holnap hallgatod ezeket az embereket vagy egyiket az mindegy
2023. jún. 4. 23:13
4/10 anonim válasza:
Normális, azért van ez így mert nem vagy oda való. Nem vagy ezzel egyedül. Sokan szorongunk a számunkra nem megfelelő munkahely miatt. Dolgozni muszáj.
2023. jún. 4. 23:32
5/10 anonim válasza:
Én minden szolgálatom előtt szorongok, de megmaradt bennem a vasárnapi depi ami már délután elkezdődött, ja és óvoda óta tart, már akkor kezdődött!
2023. jún. 4. 23:49
6/10 anonim válasza:
Arrébb kell állni.
2023. jún. 5. 00:34
7/10 anonim válasza:
Ahol nem érzed jól magad, onnan menni kell. Az egészséged forog kockán, amikor nem szereted, tiszteled magad annyira, hogy kilépj abból a környezetből, ahol nem jó.
2023. jún. 5. 06:50
8/10 A kérdező kommentje:
Beértem és már most full ideges a csaj aki betanít, velem is tuti bunkó lesz, közben meg hülyén érzem magam, mert ezeket az új dolgokat még nem tudom és ő pont olyan, hogyha egyszer elmondja és nem jegyzem meg azt szóvá teszi...
Aludtam vagy 4 órát
2023. jún. 5. 07:25
9/10 anonim válasza:
Ha teheted, hogy munkahelyet válts, akkor tedd meg minél előbb, mert az egyik legfontosabb, hogy ne gyilkoljuk magunkat feleslegesen belül, mert a későbbiekben ez visszaüthet.
2023. jún. 5. 11:31
10/10 anonim válasza:
Kérdező én az ilyen munkahelyeket azon nyomban ott is hagytam.állandóan csesztettek meg beszólogattak meg flegmák voltak közben ők szart sem csináltak.állandóan gyomoridegem volt meg hányingerem.volt hogy munkába menet előtt olyan sírógörcs meg pánikroham rám jött hogy alig bírtam elindulni na akkor mondtam azt hogy köszönöm de elég volt az egészségem fontosabb minthogy kapjak egy idegösszeroppanást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!