Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azt pletykálják rólam, hogy...

Azt pletykálják rólam, hogy nyomulok egy nős pasira.De miért?

Figyelt kérdés

Én is házas vagyok.Majdem egy helyen dolgozunk, hasonló korúak vagyunk, és nagyon megkedveltem a pasit,DE csak mintha a bátyám lenne.

Ő elég közvetlen emberke szinte mindenkivel, és kicsit zárkózottabb vagyok, és nem tudok mindenkivel csak úgy csacsogni, ezért sem csipáznak. Ezzel a pasival viszont hamar megtaláltuk a közös hangot,de tényleg semmi romantikus szál vagy ilyesmi nincs benne. Csak amikor dumálgatunk akkor sokat mosolygunk pl. Rajtam kívül sok más lánnyal is dumálgat,de érdekes mód azokról nem hallottam még ilyen pletykát.Miért rólam gondolják ezt?Hisz nem is ismernek 😥

2023. jún. 4. 20:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Másik munkahelyemen is volt egy hasonló eset. Nem értem, hogy aki csendesebb és véletlenül megkedvel hátsó szándék nélkül egy férfi kollégát az már rögtön k*rva ,aki meg nagyszájú és minden pasira mászik rá azzal nincs semmi baj.
2023. jún. 4. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
8%
Tehát eddig minden munkahelyeden kikezdtél/flörtöltél egy-egy nős pasassal és most csodálkozol és adod az ártatlant, hogy megszóltak érte a többiek.
2023. jún. 4. 21:15
 3/10 anonim válasza:
64%
Rólam azt mondanak, amit akarnak, én magamnak hiszek, meg annak, aki támogatni is szokott.
2023. jún. 4. 21:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem.Ostoba.
2023. jún. 4. 21:21
 5/10 A kérdező kommentje:
3as. Engem zavar, hogy ilyet terjesztenek,mert nem csináltam semmi rosszat mégis ilyennek tartanak. Nem igazságos.
2023. jún. 4. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Könnyebb ezt bemesélniük maguknak, minthogy ők nem elég szimpik neked és nem jó velük beszélgetni. Nem fogják fel, hogy annyira nem lehengerlő emberek, hogy mindenkire rá tudják tukmálni magukat, pedig ez egyébként természetes, hogy mindenki nem jöhet ki mindenkivel állandóan.
2023. jún. 4. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Leírtad miért. A többiekel nem beszélsz, vele igen. = tuti dugtok / nyomulsz rá.

Ez minden munkahelyen így megy. Én már inkább senkivel sem jópofizok és facebookon se jelölöm őket vissza.

Vagy elviseled hogy mindig ez lesz, vagy erőt veszel magadon és mindenkivel csevegsz, vagy mindenkit egyaránt lesz4rsz.

2023. jún. 5. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert magukból indulnak ki.
2023. jún. 5. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Rólam egy féléve ez megy. Leszarom. Senkinek semmi köze semmihez. Tedd te is ezt, hogy leszarod.
2023. jún. 9. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:
5. Ha nem csináltál semmi rosszat, akkor sz*rd le, hogy ki mit mond. Hidd el, hogy sokkal gyanúsabbá válsz, ha foglalkozol velük. Tudom, milyen helyzetben vagy, mert velem is ez van. A különbség annyi kettőnk között, hogy nekem tényleg volt több azzal a pasival egy egymásra mosolygáson kívül. Most le lehet pontozni azért, hogy mekkora k*rva vagyok, de legalább én vállalom azt, amit csináltam, és nem aljas módon elsunyogom. És kérdező, ha te valóban nem csináltál semmit, még annyira sem kellene szégyelned magad, mint én. Legyenek boldog pillanataid azzal, akivel szeretnéd, sírni mások miatt ráérsz majd akkor, amikor valóban hibát követsz el. Nem tudod mindenki személyiségét megváltoztatni. Bizonyítékuk nincs ellened, szóval... Minek aggódsz?
2023. szept. 10. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!