Miért pletykálják azt, hogy október 16-án ismét digitális oktatás kezdődik?
Tényleg folyamatosan más dátum megy, hallottam már: október 20, szeptember vége, szeptember közepe, de olyat is, hogy 2 hetet megyünk (majd jönnek vissza a tavaszi korlátozások), vagy el se kezdjük. A legkomolyabb, az az volt, hogy októbertől kezdődik és már megvan az egész terv, hogy fog menni.
Szerintem ez mind csak tipp, mert nem csak egy dátumot mond mindenki. Aztán az is lehet, hogy valaki már "belső emberként" átlátja a vírus terjedése alapján készült teveket, és valamelyik igaz is, esetleg a változások miatt változik a terv is, ezért van mindig más. Talán tavaly volt, amikor általános sulisok odavoltak, hogy látták a TiTokon, hétfőtől nincs suli. Akkor szívták meg, mikor be kellett menni, de egyik se tanult semmit, mert úgy is kavarodás lesz első online nap.
Az egyetlen biztos, az az amikor már online vagyunk és tudjuk mikor kezdődött. Személy szerint én remélem minél előbb, mert nekem sokkal gördülékenyebben mentek/mennek a napjaim online, mint mikor bent vagyunk.
Minden ilyen dátumot valami eseményhez kötnek. Szeptember 14.-én jön a pápa, ezért volt az első dátum a szeptember 15.-e. De aztán az emberek tovább logikáztak, és rájöttek,hogy sok pénzbe kerül a kormánynak a vadászati kiállítás, ami október 14.-e,így mégsem zárhatják le az országot, csak október 15.-vel. Utána persze felmerült, hogy megvárják az őszi szünetet.
Az igazság viszont az, hogy senki nem tud semmit, csak annyit, amennyit a kormány beharangozott.
24.-én azt nyilatkozták, nem tervezik a digitális oktatást. De majd elválik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!