Miért pletykálják azt, hogy október 16-án ismét digitális oktatás kezdődik?
Figyelt kérdés
Egyre több irányból hallom ezt a közvetlen környezetemben. De mire ez a fix megtippelt dátum? Miért pont tizenhatodika? Egyáltalán lehet ennek bármiféle alapja?2021. aug. 29. 14:08
11/18 anonim válasza:
Egyszerre igaz a sokféle dátum???
Vagy valamelyik igaz lesz közülük (a többi nem...), de akkor az mondhatod: ugye én megmondtam!
Semmi értelme ennek a találgatásnak.
12/18 anonim válasza:
#11 De figyeld meg valameik igaz lesz ez tuti.
13/18 anonim válasza:
Minden pletykának van valóságalapja, de aki elindította az tudja, hogy mi igaz.
14/18 anonim válasza:
#13: Szóval ha én most elindítok egy random pletykát rólad, pl. hogy szereted a kecskéket nyalogatni, akkor annak lesz valóságalapja?
15/18 anonim válasza:
Szerintem az előző arra gondolt, hogy a dátumokhoz köthetőek események, pápa műsora, ingyen fagyiosztás vagy tánc az esőben, teljesen mindegy. A dátum valóban köthető valamihez, de nem egyenlő a korlátozások bevezetésével.
16/18 anonim válasza:
Nem tudom, de legalább végre valami értelmeset is pletykálnak!
17/18 anonim válasza:
Összebeszéltek: figyelik, mikor jössz rá, hogy okt. 16. SZOMBATRA esik :D :D
18/18 anonim válasza:
#17 Akkor Október 18- tól digitális oktattás lesz :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!