Miért írják az emberek egész nap a facebookon, hogy mindenki őket pletykálja, sokszor idézetekkel nyomatékosítva?
Ha zavar mások felesleges irkálása, álítsd le a követésüket és onnantól nem fogod látni őket.
Én is így voltam az elején, volt egy lány aki imádja a kutyákat és ellenzi az állatkínzást, folyton olyan kutyás kképeket rakott ki amiken a kufya fele már nem volt meg a kinzó jóvoltából. Ott elpattant bennem valami és leiratkoztam minden ismerősömről. Azóta csak azt látom amit látni akarok. Én egy 23 éves fiú vagyok, tehát nekem minden nap egy rakás gyönyörü bikinis nő jelenik meg, ha bejelentkezek. (lehetne autó is, vagy sport, de én legjobban a szép lányokért rajongok)
Az ő dolguk, hogy mit írnak ki, az pedig, hogy kikre vagy feliratkozva, a te dolgod.
Ha zavarnak mások kiírásai, akkor nem ide kell rohanni semmitmondó "kérdésben" panaszkodni, hanem beállítani, hogy XY frissítéseit ne kapd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!