Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezeken a híres fesztiválokon...

Ezeken a híres fesztiválokon vannak akik alkohol nélkül érzik jól magukat, vagy az egész az alkoholizálásról szól?

Figyelt kérdés

Ezekre gondolok mint pl. a most lévő VOLT fesztivál. Nem tudok elmenni ilyenekre, de ha elmennék én valószínűleg nem innám tök részegre magam, hanem élvezném a koncerteket, a zenét. A zenét nagyon szeretem, viszont részeg lenni nem szokásom. Ez nem lenne gáz, mások is csinálják ezt?

Mert valaki azt mondta furcsa lenne ha ott lennék és nem innék semmi alkoholt.

2015. júl. 4. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyâltalân nem fogyasztok alkoholt viszont imádom a fesztiválokat. Te is menj nyugodtan ;-)
2015. júl. 4. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy vagyok, mint az első. 5 nap alatt a volton 2 pohár cidert ittam. Alig iszom valamit, kólát meg vizet ittam a fezstivál alatt, denagy fezstiválozónak tartom magam.

És kik néznének ki? Az idegeneket nem érdekled.

2016. júl. 7. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!