Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azt pletykálják, hogy kocsmázo...

Azt pletykálják, hogy kocsmázok. Pedig étterembe járok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, egyedül bérelek lakást, van autóm, állásom, egy másik kontinensen nyaraltam, és hetente egyszer elmegyek étterembe. Nos, ez az egyetlen dolog, az étterem szúrja a szemét az embereknek. Mivel kisebb településről van szó, az emberek 80 százaléka bejön, megiszik egy italt, csak kevesen rendelnek kaját. Ezért az jutott a fülembe, hogy kocsmázni járok, pedig étteremről van szó, nagy betűkkel ki van írva. A pincérek részegeket se ki, se be nem engednek. Rengeteget dolgozok, nincs társam, se időm főzni. Olyan munkát végzek, hogy nem mindegy, hogy milyen hír terjed rólam. Mégis mit tegyek, hogy az emberek ilyen rosszindulatú pletykát terjesszenek? Köszönöm előre is a válaszokat.
2018. okt. 20. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Hívd meg őket egy ebédre!
2018. okt. 20. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekelnek, hogy mit gondolnak rólad a (vadidegen) emberek?

Sz*rd le a mások véleményét.

2018. okt. 20. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagyon régen tudatosan leépítettem azokat az embereket, akik a rossz/negatív hírt hozták. Ma meg már csírájában elvágom azt az induló ismeretséget, vagy kapcsolatot, ami egy szint alatt van. Neked miért van rájuk szükséged? Éld az életed, és válogasd meg kivel beszélgetsz, akár még az időjárásról is.
2018. okt. 20. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pletykákkal sajnos nem tudsz mit kezdeni. Átérzem nálunk ugyan ez a helyzet csak más a történet. Én elengedtem . Aki ismer az tudja milyen vagyok köztük a főnököm is, aki nem ismer az meg gondoljon azt amit akar .

Vezetőpozicioba vagyok nekem se tesz jót ha hülyeségeket beszélnek, pláne h a főnököm szövege az hogy a magánéletbe is kepviseljuk a munkahelyunket. Engem ez csak jobban motivált hogy bizonyitsak így leptem előrébb. Most 3 év munkaviszony után, tisztelnek a beosztottjaim a főnököm is !!! És nem fognak minden pletykát elhinni. Volt olyan rá kérdezett a főnök hogy igaz e , mert ha igaz az nagyban minősít engem .... ez elmúlt már nem kérdez mert ismer! Szóval ne foglalkozz vele , aki ismer tudja milyen vagy! Ellene nem tudsz tenni :(

2018. okt. 20. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha inni járnál, akkor se lenne senkinek semmi köze hozzá! Max a családodnak, de írtad, hogy nincs. Innentől azt csinálsz, ami jólesik! Az emberek ilyenek, nincs saját hobbijuk, életük, és a másikkal vannak elfoglalva. Majd idővel hozzászoknak, hogy étterembe jársz. Máskülönben én már csak akkor is meginnék az ebédem mellé jólesően egy pofa sört, hogy bosszantsam őket :)
2018. okt. 20. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint a nagymamám, aki szerint a cukrászdába járás is dorbézolás, tivornyázás, hedonizmus, és semmivel sem különb a falubeli egyetlen és ócska cukrászdába elmenni mint a Manci kocsmájába ahova az alkesz papók járnak.
2018. okt. 20. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmit, ne foglalkozz az ilyen emberekkel, nem érdemes az ilyenekre idõt szánni az életetbõl, mert tùl rövid az élet.
2018. okt. 21. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!