Munkahelyen koedukált wc, vélemények? Saját tapasztalásom.
Gyakornokként dolgozom pár napja egy kisebb cégnél, kb. 15 fős. Meglepve tapasztaltam első nap, hogy nincs külön férfiak és nők számára toalett, hanem van 3 fülke egy mosdóhelységben, és az úgymond "közös". Rajtam kívül még 3 női kolléga van, de ők mind idősebbek, 30 év körül vannak.
Párszor voltam pisilni a mai napot megelőzően, de az ugye gyors folyamat, sose fogtam ki úgy pillanatot, hogy pont férfi kollega is bent lett volna. Ma viszont sajnos nem sokkal azután ahogy beértem a céghez, rajtam volt a másik dolog is, próbáltam valahogy ignorálni az ingert, de sehogy se ment. És mivel ma teljes napot vagyok, nem szeretném egész nap rosszul érezni magamat, tartogatni, kénytelen voltam elmenni kakilni. Pedig idegen helyen kb. sose szoktam, csak most lehet a tegnapi sushizás is betett...
A lényeg hogy közben és utána is kellemetlenül éreztem magamat, mert a wc-ben az ablak, amit lehetne nyitni az egekben van, nem érem fel, pedig próbáltam még a folyamat megkezdése előtt kinyitni. Aztan pedig a bűz, ami a wc-ből kijőve emiatt a mosdóhelységben terjed...
És amilyen az én formám, pont akkor jött be egy férfi kolléga, mikor a kézmosó/tükör előtt voltam ezután...
Szóval ez csak egy kis sztoritelling volt, nem tudom másnál is van e koedukált wc vagy emiatt hasonló kellemetlenségek...
Sürgősségi osztályon 1 wcnk volt és közös volt az oltozo.
Férfi létemre is kezdetben kellemetlen volt.
Orvosoknak volt külön orvosi szoba, ott meg az orvosok oltoztek együtt. Egy ido után meg lehetett szokni.
#9:
Persze, nyilvanvalóan.
#10:
Jajj de bunkó vagy... Becsuktam a fülke ajtaját, csak valahogy ki kellett jönnöm onnan és akkor szivárgott ki a szag... Gondolhatod hogy nem jókedvemben engedtem rá senkire a bűzt...
Nálunk koedukált öltöző volt, férfiak és nők egyben. Törvény, írja elő, hogy férfi és női öltözőnek lennie kell.
Mikor panaszt tettem a főnöknèl azt mondta, hogy takarodjak át az ebédlőbe, és öltözzek ott. Erre mikor megtettem, a férfi kollégák panaszt tettek, hogy én az ebédlőben öltözök. A főnököm leordított és elkezdte, hogy honnan szedtem, hogy én az ebédlőben menjek öltözni? Takarodjak a férfiak közé öltözni, kibírom.
Felmondtam. :)
Kulturálatlan. Férfi és női wc alap.
A genderbaromságot meg hagyjuk meg a lepusztult nyugatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!