Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem kellett volna szólnia,...

Nem kellett volna szólnia, hogy ő gokártozott?

Figyelt kérdés

Tavaly csapatépítő hétvégén voltunk erdélyben a kollégákkal, és többek között gokártozni is elmentünk. Hogy kicsit izgalmasabb legyen, kitaláltunk egy fogadást, nyolcan bedobtunk egy ötezrest, amit végül az első három dobogós megnyert. Jó buli volt, mindenki jól érezte magát, azok is akik veszítettek.

Most egy évvel később véletlenül megtudtam, hogy a tavalyi győztes kolléga gyerekkorában országos bajnok volt, később pedig valami túrautó versenyeken is indult. Akkor persze elsunnyogta, hogy ő nem amatőr, és hidegvérrel belement a fogadásba, hogy elnyerje a pénzünket.

Szerintem ez nagyon nem fair és sportszerű, de érdekes módon a többi kollégát nem zavarja, csak én akadtam ki ezen. Szerintetek ez korrekt dolog volt? Simán belefér?

2023. máj. 17. 12:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

Az #1, #3 tipikus gyárimunkás-betonagyúak.

Te meg nem tudsz úgy hozzáállni egy játékhoz, ahogy ahhoz kellene. A gokart az csak egy játék, tökmindegy ki veszít és ki győz benne, máskor ne játszátok pénzzel, ennyi az egész, nem a világbajnokságra készültetek tudtommal.

2023. máj. 17. 13:45
 12/20 anonim ***** válasza:
31%
#11 első válaszoló vagyok, kétdiplomás, gyárban akkor jártam, mikor a csarnokvezető édesapám bevitt😂Ha ezt pofátlanságnak gondolom, annak mi köze van ahhoz, hogy mit dolgozok? Ez morális kérdéskör, semmi köze a végzettséghez vagy munkakörhöz, nagyokos…szerintem nem volt fair, hogy elhalgatta a dolgot, de szaros 5 ezer forint miatt én se csinálnék cirkuszt, mert ez kicsinyesség.
2023. máj. 17. 13:51
 13/20 anonim ***** válasza:
A #3 szerintem csak irónia.
2023. máj. 17. 13:55
 14/20 anonim ***** válasza:
35%

12-esnek (és kérdezőnek):

És mi van, ha elmondja? Ő akkor nem versenyezhet? Az szintén nem lenne korrekt.

2023. máj. 17. 13:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#14 hát akkor nyilván nem fogadtak volna. Most érted, ha ott vagyok egy csapattal, akik javarészt kezdő amatőr gokartosok velem együtt, akkor nem fogadnék úgy, hogy ott van egy profi is, mert akkor 99% eséllyel elbukom a pénzem.
2023. máj. 17. 13:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
És ezzel nyilván a nyertes is tisztában volt, ezért kussolt róla.
2023. máj. 17. 14:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt sportszerű, vmint úriember biztosra nem fogad. Hát a kollégád szar alak, igenis mondhatta volna. De balhézni, utólag, felesleges.
2023. máj. 17. 16:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
13-as jól látja, tényleg csak ironiából írtam ki, de vannak ilyen előítéletes emberek, akikkel nem igazán kell beszélgetni, majd megtalálja ő is saját társaságát.
2023. máj. 17. 16:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ezen nem problémáznék, főleg ne

utólag, nem csoda hogy így reagálta le amikor szóvá tette. Ha legyőzte volna egy olyan aki először próbálja, az meg egyenesen világbajnoknak érezhetné magát.

2023. máj. 17. 18:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég fillérbszó mentalitás ezen stresszelni.
2023. máj. 17. 20:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!