Nem kellett volna szólnia, hogy ő gokártozott?
Tavaly csapatépítő hétvégén voltunk erdélyben a kollégákkal, és többek között gokártozni is elmentünk. Hogy kicsit izgalmasabb legyen, kitaláltunk egy fogadást, nyolcan bedobtunk egy ötezrest, amit végül az első három dobogós megnyert. Jó buli volt, mindenki jól érezte magát, azok is akik veszítettek.
Most egy évvel később véletlenül megtudtam, hogy a tavalyi győztes kolléga gyerekkorában országos bajnok volt, később pedig valami túrautó versenyeken is indult. Akkor persze elsunnyogta, hogy ő nem amatőr, és hidegvérrel belement a fogadásba, hogy elnyerje a pénzünket.
Szerintem ez nagyon nem fair és sportszerű, de érdekes módon a többi kollégát nem zavarja, csak én akadtam ki ezen. Szerintetek ez korrekt dolog volt? Simán belefér?
Ha nagyon bökné a csőröm egy év után, akkor max annyit jegyeznék meg, hogy hát Pali, tisztességesebb lett volna jelezni, hogy te profi vagy, hogy ezzel mi is legyünk tisztában. Ennyi.
Ha pedig nagyvonalú akarnék lenni, akkor elintézném a dolgot egy vállrándítással és a jövőben nem mennék bele vele olyan opcionális versenybe, aminek tétje van.
Nem is értem, miért kellett volna elmondania.
Nem véletlen, hogy a kollégáid sem akadtak fönn rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!